03 / 05 / 2024

Kaan Osman Ünverici

Kaan Osman Ünverici

UZY İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Kırca, Kaan Osman Ünverici tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa, Küçükköy'de kuruldu.

Antalya Finiki'de TOKİ incelemesi!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Liman üstünde bulunan TOKİ arsalarının projelendirilmesi konuşuldu.

Finike Meclisi'nde imar plan tadilatları komisyona havale edildi!

Finike Belediyesi Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu yönetiminde gerçekleştirildi. İmar Plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Finike Hasyurt Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Meclis Üyesi Kemal Gökyar, ve İmar Müdürü Selçuk Okur başta olmak üzere Finike Belediyesinin tüm birim müdürlerinin hazır bulunduğu Hasyurt İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Kaan Osman Sarıoğlu Finike projelerini anlattı!

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, yerel gazetelere Hayalindeki Finike'yi, yapacakları projeleri ve Finikelilerin merak ettiği çalışmaları anlattı.

Finike Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

FİNİKE Belediyesi mart ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında yapıldı. Önergelerle birlikte 11 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, imar plan tadilatlarına ilişkin konular komisyona havale edildi.

Finike'deki hastanenin yapımı seçimlerden önce başlayacak!

GÖREVE gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Finike Sahil projesi 2016'da tamamlanacak!

Göreve gelişinin birinci yılında yaptıkları çalışmaları anlatan Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hizmet üretmeye yönelik yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Finike yeni kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike yeni kent merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Kaan Osman Sarıoğlu: Hasyurt'ta öncelik imar planı!

Antalya'nın Finike ilçesi Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, " Hasyurt'un acil hizmete ihtiyacı var. Ancak hizmet yapabilmemiz için öncelikle imarı yapacağız." şeklinde konuştu...

Çetin Osman Budak: Antalya'da kongre ve fuar turizmi artmalı!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Eğer Antalya’da kongre ve fuar turizmi geliştirilirse bunun turizmi çeşitlendirme ve 12 aya yaymaya, dolayısı ile turizmin katma değerini artırmaya pozitif etkisi olacak” dedi...

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Osman Ayık: Turizmde 2015 hedefi ilk 5!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, “Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te ilk 10’a girme hazırlıklarını ilk tamamlayan sektör turizm oldu. 2015’te hedefimiz, ilk beşe girmek ve İtalya’yı geçmek” dedi...

Kaan Osman Ünverici Haberi

Kaan Osman Ünverici

UZY İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Kırca, Kaan Osman Ünverici tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


UZY İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün  daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık  hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve  hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde  bulunabilir   b. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak,  işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve...