05 / 05 / 2024

Kaan Tangöze bodrum ev

Kaan Tangöze bodrum ev

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor?

Cevat Şakir Kabaağaçlı nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı'nın Bodrum'daki evi müze mi oluyor? Bodrumluların bu talebi gerçekleşecek mi?

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Seçkin Piriler tapu davasını kazandı!

Seçkin Piriler’in üç yıl önce boşandığı Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’ye açtığı tapu davasını kazandı.

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze'nin ev kavgası!

Seçkin Piriler, eski eşi KaanTangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini gerekçesiyle dava açtı.

Seçkin Piriler'den Kaan Tangöze'ye tapu davası!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler yine mahkemelik oldu. Piriler, Tangöze'nin Ortaköy’deki dairesinin yüzde 50’sini kendisine devretmediğini iddia ederek dava açtı.

Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adn Kaan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ayfer Sezer Köse ve Mohammadalı Zeınalvand imzasıyla kuruldu.

Seçkin Piriler çocuklarının miras hakları için mahkemeye başvurdu!

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yle evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunun miras haklarının korunması için mahkemeye başvurdu.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Bodrum'da inşaat alanında kaya mezarları bulundu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapımına başlandığı günden itibaren doğaseverlerin, tarihçilerin ve Bodrumluların büyük tepkisini çeken Göktepe Mevkindeki inşaat alanında müze görevlilerince kurtarma kazıları başlatıldı.

Kaan Tangöze bodrum ev Haberi

Kaan Tangöze bodrum ev

Kaan Tangöze ihanet sonucu 2 sene önce boşandığı eski eşi Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki bir siteden 700 bin TL'ye yazlık aldı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, villanın eşya, tadilat, bahçe düzenlemesini de üstlendi. Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural ile tatil yapmak üzere Bodrum’da bulunan başka bir koydan ev kiraladı.

EN ÖNDEN İZLEDİ


Kaan Tangöze’nin solisti olduğu rock grubu Duman önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da bir konser verdi. Grup 3 saat sahnede kaldı. Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural ise en ön sıradaydı. Kaan, ‘Seni Kendime Sakladım’ şarkısını uğruna yuvasını yıktığı Ural’a bakarak...