05 / 05 / 2024

kabadüz belediyesi telefon

kabadüz belediyesi telefon

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, temeli atılan Emniyet Amirliği hizmet binasının ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kaya, “3 kat, bodrum ve zemin katlarından oluşan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek." dedi.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu 361 Ada 7 Parselde İnşa Edilen Taşınmazda Bulunan Belediye mülkiyetindeki bağımsız bölümleri ihale ile satıyor...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

kabadüz belediyesi telefon Haberi

kabadüz belediyesi telefon

Kabadüz İlçe Emniyet Amirliği hizmet binasının temeli kurban kesilerek atıldı. Projenin yaklaşık maliyetinin 2 milyon 680 Bin lirayı bulacağını belirten Kaya, “3 kat, bodrum ve zemin katlarından oluşan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. Temelini attığımız binamızın ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Temel atma törenine Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik, Belediye Başkanı Yener Kaya, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Ali Garip ve firma yetkileri...