05 / 05 / 2024

Kabakoz Köprüsü tamamlandı mı

Kabakoz Köprüsü tamamlandı mı

Beykoz Belediyesi’nin İBB ile birlikte yürüttüğü, Kaynarca ve Anadolu Feneri arasında geçişi sağlayan Kabakoz Köprüsü’nde yenileme çalışmaları sona erdi.

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan 18 ay önce tamamlandı!

2023 metrelik orta açıklığıyla 'dünyanın en uzun orta açıklıklı asma köprüsü' olan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Malkara-Çanakkale Otoyolu, öngörülenden 18 ay önce tamamlandı ve hizmete sunuldu. Böylece iki kıta birbirine bağlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamam!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşa edilen "1915 Çanakkale Köprüsü"nde son tabliye montajı için hazırlıklar tamamlandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü‘nde sona yaklaşılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son son çalışmalar yapılıyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Çanakkale Köprüsü'nde geçiş yolunun yarısından fazlası tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 55'inin montaj çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni adım!

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" olacak köprü için yeni bir çalışma başlattı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı! 

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'ndeki kedi yolunun yüzde 70'i tamamlandı!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü"nde süren ve iki bölümden meydana gelen "kedi yolu"nda çalışmaların yüzde 70'i tamamlandı.

Hareket Proje, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliyelerini taşımaya devam ediyor!

Tamamlandığında dünyanın orta açıklığı en uzun asma köprüsü unvanının sahibi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün  50 adet Boeing 747 ağırlığındaki tabliyelerin yükleme ve tahliye işlemleri önümüzdeki günlerde yapılacak. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Kabakoz Köprüsü tamamlandı mı Haberi

Kabakoz Köprüsü tamamlandı mı


Beykoz Belediyesi’nin İBB ile birlikte yürüttüğü, Kaynarca ve Anadolu Feneri arasında geçişi sağlayan Kabakoz Köprüsü’nde yenileme çalışmaları sona erdi. 


Beykoz Belediyesi Ulaşım Hizmetleri kapsamında ve İBB desteğiyle 55 m uzunluğundaki mevcut köprü yıkılarak yerine sağlam ve dayanıklı yeni köprü yapıldı.


Kaynarca ve Anadolu Feneri arasında uzun yıllardır ilçe sakinlerine ulaşım kolaylığı sağlayan Kabakoz Yolu Halayık Köprüsü artık vatandaşlara yeni ve modern haliyle hizmet veriyor.


Denizden yüksekliği 4 metre olan, deniz üzerinden araç ve yaya geçişi sağlayan köprü beton sistemiyle kuruldu. Uzunluğu 50 metre olan, 25 metre yüksekliğindeki köprü 11 metre genişliğinde inşa edildi.


Köprü çalışması kapsamında asfalt ve yol genişletme çalışmaları yapılırken, Anadolufeneri’ne bağlanan bazı yollarla Kaynarca Mahallesi’nin yolları da güzel bir çehreye kavuştu.



Beykoz...