02 / 05 / 2024

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti!

Betül osmanoğlu'nun eşi İnşaat Mühendisi Nihat Osmanoğlu vefat etti. Osmanoğlu'nun ailesi ve Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı taziye ilanı yayınladı.

Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı. Yangına müdahele etmek için olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi.

Kabataş Erkek Lisesi yıkılıyor mu?

Feriye Sarayı’nın Kabataş Erkek Lisesi olarak kullanılan tarihi binası restorasyon adı altında iş makineleriyle yıkılıyor.

Mars'ta yeni yaşam alanı kurulacak!

İstanbul Erkek Lisesi birincisi Şeyda Takiş, Amerika’daki Cornell Üniversitesi’nden 1 milyon liralık burs kazandı. .Takiş, “İnsanlığın sonu geldiğinde Mars’a yerleşecek 100 kişilik koloni tasarlamam istendi'' açıklamalarında bulundu.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

İELEV Özel Lisesi'nin inşaatı başladı!

2014 yılında eğitimöğretime başlayan İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Özel Lisesi yeni öğretim yılında yeni binaya geçecek. Lisenin yeni binasının inşaatı temel atma töreniyle başladı.

Beşiktaş Kabataş Üniversitesi 2019'da açılacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü-Kabataş Erkek Liseliler Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın yaptığı ilk toplantıda, Beşiktaş-Kabataş Üniversitesi'nin kuruluşu için ilk adım atıldı.

Bursa Erkek Lisesi 1,3 milyon TL'ye restore ediliyor!

Sultan Abdülhamid Han tarafından modern eğitim için yaptırılan 133 yıllık tarihi Bursa Erkek Lisesi 1,3 milyon liraya restore ediliyor.

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Bursa Erkek Lisesi restore edilecek!

Sultan Abdülhamid döneminin önemli eserlerinden olan tarihi Bursa Erkek Lisesi restore edilecek II. Abdülhamid Han döneminin önemli eserlerinden olan ve halen eğitimine devam eden Bursa Erkek Lisesi'nin ana binasını güçlendirme çalışmalarına başlanacak...

Bursa Erkek Lisesi ana binası güçlendirme çalışmaları başlayacak!

II. Abdülhamid Han döneminin önemli eserlerinden olan ve halen eğitimine devam eden Bursa Erkek Lisesi'nin ana binasını güçlendirme çalışmalarına başlanacak. Çevre düzenlemesi, peyzaj ve diğer derslikler ve cephe giydirmeleri yapılacak...

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Haberi

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, kuruma 2 daire bağışlayan İşadamı Aliağaoğlu'na özel bir tören düzenledi. Tören sonrasında soruları yanıtlayan Ağaoğlu, "İnsan karanlıktan önünü göremediği için korkar. 2015 biraz öyle bir yıldı. Seçim sonuçları Türkiye'yi adeta aydınlattı. Belirsizlik kalktı önümüzü görebiliyoruz. Dünyanın en iyi senaristlerini tutsaydık ve Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik sanırım 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarından daha iyi bir senaryo yazamazlardı. İnşaat ve gayrimenkul sektörü için 2015 de kötü bir yıl değildi, özellikle yabancılara yapılan satışlar memnun ediciydi, biz 2015'te yüz 15 büyüdük. Yaşanılan olumsuzluklar olmasaydı belki çok daha fazla büyüyebilirdik. 2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.


Akşam 




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu 

Başkanı Ali Ağaoğlu "Dünyanın en iyi...