03 / 05 / 2024

kaç toki müteahhitine haciz tebligatı gönderildi

kaç toki müteahhitine haciz tebligatı gönderildi

TOKİ şimdiye kadar kaç müteahhitle icralık oldu? Toplu Konut İdaresi, kaç yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi? TOKİ, icralık olduğu müteahhiterden nasıl haberdar oluyor? Sayıştay raporunu güncelleyen icralık TOKİ müteahhiti sayısı kaç oldu?

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Kaş Belediyesi, Patara 'daki toplam 7 bin 744 metrekarelik iki araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satıyor!

Kaş Belediyesi mülkiyeti belediyede olan, Patara antik kentte 2 adet araziyi 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkaracak.

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ müjdeyi verdi: 42 ilde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yüzde 25 peşin, 120 ay vade fırsatıyla satılacak! İstanbul...

TOKİ 42 ilde açık artırma usulüyle 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut satışı yapılacağı duyurusunda bulundu. 182 adet konutun yer alacağı müzayedenin tarihi de belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Aile Bakanlığı'ndan temmuz ayı müjdesi geldi

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemeleri temmuz ayında sona erecek. Ancak kulislerde dolaşan bilgilere göre Aile Bakanlığı cephesinden temmuz ayına ilişkin başka bir müjde geldi. İşte detaylar.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

2023 TOKİ müstakil arsa kura sonuçları isim listesi... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ müstakil arsa başvuru sonuçları tek tek açıklanmaya devam ederken, sim listesi noter huzurunda ve Youtube canlı yayınıyla belirleniyor. Hak sahibi belirleme kura sonuçları çekiliş sonrası e-Devlet’ten sorgulanabilecek. İşte, 2023 TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları...

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

Son dakika! Kaçan müteahhit havalimanında yakalandı

Depremde yıkılan binaların müteahhitlerinin yurtdışı yasağı getirilmesi istenirken bu müteahhitlerden biri yurtdışına çıkarken son anda yakalandı

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Kaçırdım zannedenler üzülmesin! Yeni yıla son 2 gün kala QNB Finansbank emeklilere bayram ettirecek!

QNB Finansbank tarafından müjdeli haber geldi. Finansbank tarafından yapılan açıklama ile emekli müşteriler için yeni promosyon kampanyasının müjdesi verildi. İşte detaylar!

kaç toki müteahhitine haciz tebligatı gönderildi Haberi

kaç toki müteahhitine haciz tebligatı gönderildi


TOKİ, ihalelerini kazanarak yüklenici firma olarak sözleşme imzalayarak TOKİ Müteahhiti olarak anılan kaç firma idareye borçlandı? T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kaç TOKİ müteahhitine haciz yolladı? TOKİ taahhüt işlerini üstlenen ve ekonomik sıkıntı yaşayan kaç müteahhit kurumdan haciz tebligatı aldı?


TOKİ kaç müteahhitle icralık oldu? Açıklıyoruz! 


TOKİ, yaptığı yazılı açıklama ile 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle kaç yüklenici firma ile icralık olduğunu Emlakkulisi.com'a açıkladı... 


TOKİ İcra Hukuk Birimi, 31 Aralık 2014 itibariyle TOKİ ile iş yapan 296 yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi. Kulislerde TOKİ ihalelerini kazanarak yüklenici firma olarak 800'e yakın olduğu iddia edilen yüklenici firma sayısından 296'sının kurumdan hacizlik olduğu ortaya çıktı.         


TOKİ, haciz gönderdiği firmaları nasıl takip ediyor?


TOKİ icralık olduğu yüklenici firmalar hakkında takip talebinde...