21 / 05 / 2024

kademe

kademe

Türkiye'ye örnek olacak projelerin altına imza atan Esenler Belediyesi, yakın zamanda açacağı Esnaf Hanımlar Çarşısı ile Esenler'de yaşayan kadınları iş hayatına kazandıracak.

İstanbul'da suya yüzde 36 zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mayıs ayı olağan toplantılarının ikinci oturumunda gerçekleşen İSKİ Genel Kurulu’nda suya zam kararı alındığı açıklandı. Kabul edilen teklif ile beraber İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe birim fiyatı 23.72 liradan 32.28 lira oldu.

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!

Gram altının bileni İslam Memiş, 5 kademeli bir formül ile yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Kira göçü emlak sektörünü dönüştürüyor! İkinci kademe şehirler de hareketlenecek!

Alaaddin Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “2023 Gayrimenkul Trendleri” raporunda, Kovid-19 salgınıyla başlayan ve barınma maliyetlerinin yükselmesiyle devam eden zorunlu kira göçünün, ikinci kademe şehirlerdeki emlak piyasasını önümüzdeki beş sene içinde geliştireceğini ileri sürüldü.

ÖTV'de 'kademe' hamlesi! Araç fiyatları düşecek

AK Parti kurmayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışmalara girişti. Otomobilde ÖTV'ye kademeli indirim getirilmesi de gündeme sokuldu. İşte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı 1500 TL ödeme yapacak! Bu parayı almak isteyenler hemen baksın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler kademe kademe gerçekleştiriliyor. Bakanlık vatandaşlara 1500 TL de ödeme gerçekleştirecek.

EYT'de 6 adım şartı! Kademe sistemi geliyor

Milyonlarca emeklinin beklediği EYT düzenlemesinde sona gelindi. Uzmanlara göre teknik detaylar biterken şartlar belirleniyor. Prim ve süresi eksik olan kişilerin de bu düzenlemeden faydalanması hedefleniyor. Eksik primi tamamlamanın ise 6 yolu var.

EYT'de yaş sınırı karmaşası! 47-48-49-50 yaşa emeklilikte kademe uygulaması

TBMM’nin açılmasının ardından EYT konusu yeniden gündeme geldi. Yıl ve prim gününü dolduran sigortalı çalışanlar yıl şartını dolduramadığı için emekli olamamaktaydı. Düzenleme üzerinde teknik çalışmalar devam ederken, alt sınırın ortaya atılması kafaları karıştırdı. İşte tüm detaylar...

Bu habere dikkat! Otoban geçiş cezalarında yeni dönem başladı

Otobanlarda ücret ödemeden geçiş yapan kullanıcılara verilen para cezaları için kademe belirlendi.

Elektrik faturalarında yeni tarife! 32 milyon aboneyi kapsıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak, "Mesken aboneleri için düşük kademe limiti günlük 8 kWh olarak belirlenmiştir. Bu oran 32 milyon aboneyi kapsamaktadır" ifadelerini kullandı.

Elektrikte yeni kademe! Elektrik faturaları kaç lira gelecek?

Elektrik faturası tarifelerinde kilovat oranı değişti. 2022 elektrik faturalarında yeni düzenleme nasıl oldu? Faturalar nasıl hesaplanacak? Detayları Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, A Haber'e anlattı.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken Kanal İstanbul çıkışı!

Ömerli Barajı Emirli 2. Kademe İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Bizler Kanal İstanbul'un İstanbul’a yaptırılmayacağını, yapılmayacağını vatandaşımıza halkımızla beraber taahhüt ediyoruz" dedi.

O iller için tam kapanma mı geliyor?

1 Mart tarihine kademe kademe normalleşmeye geçen Türkiye'de koronavirüs vakaları artış gösterdi Son 24 saatte koronavirüs vakaları 50 bin oldu. Koronavirüs nedeniyle Ramazan ayında tam kapanma olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

kademe Haberi

kademe

Anne Üniversitesi, KADEME (Kadını Destekleme ve Mesleki Eğitim Merkezi) ve Anne Çocuk Merkezi gibi kadınlara yönelik marka projeleri hayata geçiren Esenler Belediyesi, kadınların istihdamına yönelik 2 projeyi daha hayata geçiriyor. İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) 2015 yılı Mali Destek Programları kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan Esenler Belediyesi'nin hazırladığı projelerden ilki İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi, ikincisi ise Esnaf Hanımlar Çarşısı Projesi... 


KADINLARA YENİ UMUT KAPISI

İstanbul Kalkınma Ajansı'ndan hibe desteği almaya hak kazanan "Esnaf Hanımlar Çarşısı" projesi kapsamında; farklı konseptlerde 15 dükkân ve bir eğitim merkezinin yer alacağı Esnaf Hanımlar Çarsısı'nda sadece hanımlar görev yapacak. Namık Kemal Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulması planlanan çarşı, işsiz veya kendi işini kurmak isteyen kadınlara umut kapısı olacak. 


KADIN İSTİHDAM...