13 / 05 / 2024

Kadhem Salman K Alnasser

Kadhem Salman K Alnasser

Justınvest Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadhem Salman K Alnasser tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kağıthane, Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Th Group Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Group Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talha Salman MO tarafından kuruldu.

Konum Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konum Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mozhgan Salmanı tarafından kuruldu.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Tatil anlayışı köy konseptine geçiyor!

Ege'nin sakin yöreleri, tatilini kalabalık sahiller yerine taş evler, çiçekli bahçeler ve köy atmosferinde geçirmek isteyenleri ağırlıyor. İzmir'e yaklaşık 110 kilometre uzaklıkta bulunan Salman Mahallesi'nde tarihi Rum yapılarında tatilinizi köy evinde geçirebiliyorsunuz.

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Bersad Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bersad Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Ali  Kahraman ve Vahid Salmanı ortaklığında kuruldu. 

Afak Danışmanlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Danışmanlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nj Salman Algarlah tarafından kuruldu. 

Arabistan, Kızıldeniz'in kıyısında 'Neom' yaşam bölgesi inşa edecek!

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman, Kızıldeniz kıyısında bir mega kent inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Neom ismi verilen yeni kent 2025 yılında tamamlanacak.

Blue Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gökhan Sevinç ve Serthan Korkmaz ve Osman Salman ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elifka Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Elifka Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Salman Kaya ve Dilan Devran Kaya imzasıyla kuruldu.

Kadhem Salman K Alnasser Haberi

Kadhem Salman K Alnasser

Justınvest Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadhem Salman K Alnasser tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Justınvest Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve dışında her türlü arsa, arazi, bina, daire, villa, işyerleri ve tesis almak satmak kiralamak ve kiraya vermek, emlak ve gayrimenkul alıp satmak, emlak alana ve satana aracılık etmek bunlar üzerinde kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek ve ettirmek. 2-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...