03 / 05 / 2024

Kadı Group adres

Kadı Group adres

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arco Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Arslan tarafından kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kuruldu!

Wnt Group Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Kadıköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Altaş tarafından kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mess Group İnşaat Petrol Hafriyat Hayvancılık Taahhüy Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bdm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bdm Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Asuman Badem tarafından kuruldu.

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de Yosef Parakat tarafından kuruldu.

Kadı Group adres Haberi

Kadı Group adres

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Gayrimenkul a-Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) b-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve...