03 / 05 / 2024

Kadı Group iletişim

Kadı Group iletişim

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim!

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Ziverbey 34 Kadıköy projesinde teslimler önümüzdeki ay gerçekleştiriliyor...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Aktan Terrace iletişim bilgileri!

Fiyatların 1 milyon 850 bin dolardan başladığı Aktan Terrace'de daire teslimleri Ekim 2017'de yapılıyor. Kadıköy Suadiye'de bulunan Aktan Terrace iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor..

Referans Kordonboyu Kartal iletişim!

Referans Kordonboyu Kartal iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kadıköy-Kartal metrosu Soğanlık İstasyonu’na 3 kilometre yakınlıkta olan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşinde yüzde 12 indirim yapılan proje Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre yakınlıkta bulunuyor.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim!

Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefondan satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Kadı Group iletişim Haberi

Kadı Group iletişim

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Gayrimenkul a-Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) b-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve...