17 / 05 / 2024

kadifekalede evlere ne oluyor

kadifekalede evlere ne oluyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kadifekale'deki antik tiyatroyu gün ışığına çıkarmak amacıyla yürüttüğü kamulaştırmanın haksızlıklar içerdiğini belirten bölge sakinleri protesto gösterisi yaptı.

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor! 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Konut fiyatlarının artmasından sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Ekonomik dubleks prefabrik ev fiyatı 604 bin 900 TL'den başlıyor. Bu fiyatta ev sahibi olmak isteyenlerin iştahını kabartıyor. Peki, 82, 105, 122, 158 metrekare ev fiyatları ne kadar?

Otomobilden ucuz prefabrik evlere talep arttı! 3+1, 2+1, 1+1 prefabrik evler ne kadar?

Artan döviz kurunda sonra birçok kalemde zamlar peş peşe geldi. Bu zamlardan en çok ise otomobil ve konut piyasası etkilendi. Bu kapsamda ucuz prefabrik evlere talep arttı. 

Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 2+1 ev fiyatları kaç TL? İşte 22 Haziran 2023 fiyat listesi

Betonarme evlere göre daha uygun fiyatlı olan prefabrik evler son zamanlarda yoğun talep görüyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 2+1 ev fiyatları kaç TL? İşte detaylar... 

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik evlere mayıs sonu kampanyası! 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? 78 metrekare kampanyalı ev ne kadar?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz prefabrik evlere mayıs sonu kampanyası yapıldı. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

112 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? İşte kampanyalı prefabrik ev fiyat listesi...

Prefabrik evlere ay sonu kampanyası başladı. Peki, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu? 112 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? İşte detaylar...

Ekonomik 105 metrekare dubleks prefabrik ev ne kadar? 

Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden sonra vatandaşlar prefabrik evlere yöneldi. Peki, ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar, kaç TL?

Prefabrik ev almak isteyenler müjde! Kampanyalı prefabrik evler satışa sunuldu! 70 metrekare 2+1 ev ne kadar?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra vatandaşlar betonarme evlerden kaçarak prefabrik evlere ilgi göstermeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Dubleks prefabrik evler ne kadar? İki katlı prefabrik ev fiyatları kaç lira?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiytalarını yüksetti. Vatandaşlar uygun fiyata ev sahibi olabilmek için prefabrik evlere yöneldi. Peki, dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin kafası karışık! 2022 prefabrik ev fiyatları ne kadar oldu? Prefabrik evler kaç TL?

Prefabrik evlere dair en merak edilen husus fiyatları olmaktadır. 2022 yılında yapılan zamlardan sonra prefabrik evlerin fiyatlarının da ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

119 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Küçük bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına yakından bakıyor. Betonarme evlere göre daha ekonomik olan prefabrik evlerin fiyatları 119 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi... 

kadifekalede evlere ne oluyor Haberi

kadifekalede evlere ne oluyor

Ev ve işyerlerinin kamulaştırılmasına karar verilen Kadifekale sakinleri Konak Meydanı'nda eylem yaparak, söz konusu çalışmanın "kent ve insan odaklı" olmadığını dile getirdi. Eski Sümerbank önünde toplanan grup, ellerinde pankart ve dövizlerle Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdü. Grup adına konuşan Kadifekale Hak Arayanlar Derneği Başkanı Ali Korkut, evlerinin örtülü niyetlerle ellerinden alınmak istendiğini belirterek; "Haksızlıklar giderilinceye kadar buna izin vermeyeceğiz, direneceğiz. Bu oyunu bozmak için dernek olarak mücadelemizi her alanda yılmadan sürdüreceğiz."diye konuştu. 


KOCAOĞLU'NA SORULAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kamulaştırmanın kent ve insan odaklı olmadığını söyleyen Korkut "Kale kapısı rant kapısı değildir. İzmir'in en güzel yerinde yoksul insanların oturmasını hazmedemeyen rant çevreleri kapalı kapılar ardında yıkım kararları almışlardır. Karar alma sürecinde Kadifekale halkı dışlanmıştır. Bundan 8 ay önce Aziz Kocaoğlu yaptığı...