28 / 08 / 2024

Kadıköy 12 kasım 2014 su kesintisi

Kadıköy 12 kasım 2014 su kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesi Acıbadem ve Hasanpaşa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 12 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 18:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarında bu hafta içi büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? İşte 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi...

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Altınbaş beştaş yüzüklere yüzde 57'ye varan indirim! 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Beştaş yüzüklerde indirim bekleyenlere Altınbaş'tan müjde! Altınbaş'ta beştaş yüzüklere yüzde 57'ye varan indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş beştaş yüzük 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Ulu Cami projesine mahkemeden 'uygun değil' kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kadıköy rıhtımında yapılmak için hazırlanan 'Ulu Cami' projesine onay veren koruma kurulu kararını, İstanbul 3. İdare Mahkemesi iptal etti. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Kadıköy 12 kasım 2014 su kesintisi Haberi

Kadıköy 12 kasım 2014 su kesintisi


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesi Acıbadem ve Hasanpaşa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 12 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-11-12 14:54:00

Arıza Yeri : KADIKÖY

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : ACIBADEM MH

HASANPAŞA MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 12.11.2014 tarihinde saat 18:00 civarı bitirilmesi...