27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarında bu hafta içi büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? İşte 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi...



Hurda fiyatlarına bu hafta içinde peş peşe zam geldi. Hurdaya bu hafta içinde toplamda 5,00 lira zam geldi. Gelen zam ile birlikte bakır ve hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu merak edenler ''güncel hurda fiyatları ne kadar, 2022 hurda fiyatları kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bu hafta içinde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, Eylül 2022'ye yönelik inşaat maliyet endeksi verileri açıklandı. İnşaat maliyetleri Eylül 2022 yılında artmaya başladı. Maaliyetlerdeki artış hurda fiyatlarını da etkiledi. 

Öte yandan hurda fiyatlarının neden artığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Hurda fiyatlarının yükselmesindeki en büyük nedenlerden biri yeşil ekonomi oldu. Yeşil ekonomi ile birlikte hurda fiyatlarınında önemi artmaya başladı.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel  hurda fiyatları kaç lira? İşte 12 Kasım 2022 hurda fiyat listesi...


Geri Dön