05 / 05 / 2024

Kadıköy 7 kasım 2014 elektrik kesintisi

Kadıköy 7 kasım 2014 elektrik kesintisi

7 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın küpe modellerinin hepsinde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altın sade ve taşlı tüm altın küpe modellerinde kampanya yaptı. Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! İşte 7 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

İstanbul Hali'nde dereotu 1 lira, domates 3 lira, ıspanak 4 lira, kıvırcık 5 lira! İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 7 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde salatalık, pancar, şeftali, patlıcan, biber, armut, karpuz, kavun, soğan muz ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları dibi gördü! Levrek, hamsi, lüfer, palamut ne kadar? 7 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 7 Kasım 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, balık halinde hangi balık çeşitleri satılıyor? Halde istavrit, çinekop, hamsi, somon, palamut ne kadar? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Pırlanta tektaş yüzüklere yüzde 60 indirim! 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yetkin Diamond'da pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim yapıldı. Peki, Yetkin Diamond'da  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Ulu Cami projesine mahkemeden 'uygun değil' kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kadıköy rıhtımında yapılmak için hazırlanan 'Ulu Cami' projesine onay veren koruma kurulu kararını, İstanbul 3. İdare Mahkemesi iptal etti. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

EmlakBank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 26 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Fikirtepe mağdurları Kadıköy'de basın açıklaması yapacak!

Kadıköy Fikirtepe'de evlerine kavuşamayan ve mağdur olan vatandaşlar bugün Kadıköy Rıhtım'da bir basın açıklaması yapacak.

Emlakbank Kadıköy'deki 7 katlı binayı satıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 17 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kadıköy 7 kasım 2014 elektrik kesintisi Haberi

Kadıköy 7 kasım 2014 elektrik kesintisi


7 Kasım 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek.


Yapılan açıklama şu şekilde;

İstanbul’un Kadıköy İlçesine 09:00-13:00 saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle, Eğitim Mahallesi Postane  -  Nahit Bey - Patika Sokak  ve civarına 12:00-15:00 saatleri arasında İşletme çalışması nedeniyle, Merpen Köy Mahallesi Yumurtacı  - Abdi Bey Caddesi Onur -  Erenler – Kaya – Dikyol – Gül-  Yılmaz Sokakları  ve civarına enerji...