10 / 05 / 2024

Kadıköy Anadolu Lisesi pansiyon binası yıkıldı mı

Kadıköy Anadolu Lisesi pansiyon binası yıkıldı mı

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyon binası yıkılıyor. Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak..

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

Kadıköy'de en büyük problem kentsel dönüşüm!

AK Parti Kadıköy İlçe Kongresi, Kadıköy İmam Hatip Lisesi İBB 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Kadıköy Merdivenköy Konutları geliyor! Yeni proje!

C'C Yapı A.Ş. tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilecek olan Merdivenköy Konutları projesi konut+ticaret alanlarından oluşacak. 

Kadıköy Fortis Sinanlı ödeme şekilleri 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Uplife Kadıköy 2018 satış fiyatları!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin pansiyonu açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilen ve 300 öğrencinin kalabileceği Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyonu açıldı.

Uplife Kadıköy ödeme kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Kadıköy Anadolu Lisesi pansiyon binası yıkıldı mı Haberi

Kadıköy Anadolu Lisesi pansiyon binası yıkıldı mı

Kadıköy Anadolu Lisesi'nin yatılı öğrencileri, önümüzdeki öğretim yılında, okul bahçesinde yapılacak prefabrik binada kalacak. 1968 yılında hizmete giren pansiyon binası; deprem riski, fiziki yetersizlikler, altyapı eksikleri gibi nedenlerle hazırlanan teknik rapor gereğince Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile yenilenecek.


Bu süreçte yatılı öğrencilerin okuldan ayrılmaması için veli ve mezun bağışları ile 300 kişilik prefabrik yatılı binası yapılacak. 2 milyon TL olarak öngörülen proje maliyeti için bugüne kadar 750 bin TL bağış yapıldı.


Kadıköy Maarif Koleji ve Kadıköy Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Fehmi Hasanoğlu ve Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Argun Eğmir'in yaptıkları ortak açıklamada "Milli Eğitim Başkanlığı başta olmak üzere, Kadıköy Belediyesi, Veliler, Okul Aile Birliği, Mezunlar Derneğimiz ve Vakfımız bir ilke imza atarak yatılılarımızı okulun dışına çıkarmadan ortak bir...