29 / 04 / 2024

Kadıköy Belediyesi inşaat ihalesi

Kadıköy Belediyesi inşaat ihalesi

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kadıköy Belediyesi'nden 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak..

Kadıköy'de 3.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahallesi'nde hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale ediliyor. İhale bedeli, 3.1 milyon TL olarak belirlendi..

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Kadıköy'de inşaatta iskele çöktü!

Kadıköy Caddebostan Mahallesi İskele Sokak'taki bir inşaatta iskele çöktü...

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Kadıköy'de yan taraftaki inşaat, duvarı patlattı!

İstanbul Kadıköy'deki inşaatta basınç sebebiyle patladığı belirtilen beton kalıbı, bitişiğindeki binanın 3'üncü katındaki dairenin salon duvarını yıktı.

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi!

Kadıköy'de inşaata tuğla taşıyan vinç devrildi. Operatör S.K. kazayı yara almadan atlattı. Vinç ve inşaatta ise maddi hasar oluştu.

Kadıköy Belediyesi inşaat ihalesi Haberi

Kadıköy Belediyesi inşaat ihalesi

Kadıköy Belediyesi'nin hissedarı olduğu taşınmaz mal üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması ve yapılacak inşaatın yüzde 75 Kadıköy Belediyesine, yüzde 25 yüklenici firmaya kalacak şekilde bölüştürülmesi esasına göre 17 milyon 692 bin 600 TL muhammen bedele sahip iş için ihale 27 Şubat'ta yapılacak.


KADIKÖY BELEDİYESİ'NİN HİSSEDARI OLDUĞU BİR ADET TAŞINMAZ MAL, KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILMASI İŞİ İLE İHALE EDİLECEKTİR

Kadıköy Belediye Başkanlığından:

Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 89 pafta, 426 Ada, 7 parsel sayılı, 1286,81 m2 yüzölçümlü taşınmazın Kadıköy Belediyesinin hissesine düşen 498,36 m2lik kısmı ile ilgili olarak mevcut imar durumu şartlarına göre; Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması ve yapılacak inşaatın %75 Kadıköy Belediyesine, %25 Yüklenici firmaya kalacak şekilde bölüştürülmesi esasına göre 17.692.600,00.-TL Muhammen Bedel üzerinden yüklenici...