04 / 05 / 2024

Kadıköy Concord İstabul ne zaman teslim edilecek

Kadıköy Concord İstabul ne zaman teslim edilecek

Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi olarak ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödeme planı!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında 100 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları!

Toplam 1.173 daire ve ticari ünitelerden oluşan Concord İstanbul Kadıköy projesinde nakit daire alımlarında yüzde 12 indirim sağlanıyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy satış fiyatları...

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek

Concord İstanbul Kadıköy satılık ev!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire bulunuyor. Concord İstanbul Kadıköy satılık ev fiyatları 501 bin liradan başlayarak değişiyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev!

Kadıköy Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri!

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri yüzde 0,25 faizle 48 ay vade şeklinde yapılıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Projede 1.175 adet daire yer alıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim?

Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme koşulları kapsamında 60 ay yüzde 0,39 faiz oranı uygulanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede dairelerin ilk teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor.

Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire tiplerinib 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Kadıköy Concord İstabul ne zaman teslim edilecek Haberi

Kadıköy Concord İstabul ne zaman teslim edilecek

11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükselen  Concord İstanbul  Evleri  Teknik Yapı imzası taşıyor. 


Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen Teknik Yapı Concord İstanbul Fikirtepe fiyatları 480 bin TL'den başlıyor.


7 blok şeklinde inşa edilen Concord İstanbul Evleri 'nde  36 ay 0 faiz veya 48 ay yüzde 0,25 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor. 


Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Kadıköy Concord İstanbul Konutları'nda sostal donatılar arasında buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi ve sauna bulunuyor.


Kadıköy Concord İstanbul Konutları teslim tarihi 

Concord İstanbul Fikirtepe'de ilk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri

Adres : Dumlupınar Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cad. No:15 Kadıköy / İstanbul


Teknik Yapı...