07 / 05 / 2024

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni son durum

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni son durum

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy'de kentlerin geleceği tartışılacak!

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ masaya yatıracak.

Kadıköy'de konut fiyatları apartmanlarla birlikte uçuşa geçti!

Kentsel dönüşümde aslan payını alan Kadıköy’de hem imar hem de çevre kirliliği oluştu. 35 katlı apartmanlar inşa edilen ilçenin sakinleri yatay mimari kararına uygun olarak az katlı bir Kadıköy’ün hayalini kuruyor.

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

Kadıköy'de 5 yılda 2 bin 500 konut yıkıldı!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi. Nuhoğlu, 2012'den bu 3 bin 300'e yakın riskli bina tespit edildiğini, 2 bin 500'e yakınının yıkıldığını belirtti.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki otel projesine bilirkişi itirazı!

Taşyapı'nın Kadıköy Koşuyolu'da inşa ettiği otel projesiyle ilgili bilirkişi inceleme yaptı. Bilirkişi raporu, projenin imar planı değişikliğini kamu yararına uygun görmedi.

Kadıköy belediye binası çalıntı çıktı!

Kadıköy Belediyesi’nin rutin denetimlerini gerçekleştiren Sayıştay, CHP’li belediyenin, Büyükşehir Belediyesi ve hazineye ait çok değerli arazileri işgal ettiğini tespit etti.

Kadıköy'deki inşaatlara çevre denetimi!

Kadıköy Belediyesi inşaatların neden olduğu çevre kirliliğini en aza indirmek için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nü de denetimlere dahil etti.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya çıkarıyor. İhalesi 22 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek tesilerin aylık bedeli 70 bin TL olarak belirlendi.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni son durum Haberi

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni son durum

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı  “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi. Türkiye’nin böyle bir tabloyu hak etmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “İnancımız ne olursa olsun terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerekiyor” dedi.


Kadıköy Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” töreni Ankara’da yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi. 


Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçireceği 9 projenin açılış ve temel atma törenini iptal edip Ankara’ya hareket eden Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediye binası önünde konuyla ilgili açıklama yaptı. “ AB’ye üye olmak isteyen bir ülkenin teröre ve kana bulanması üzüntü vericidir” diyen Kılıçdaroğlu, “ Türkiye böyle bir tabloyu hak etmiyor. Tekrar ederek söylüyorum; inancımız ne olursa olsun terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerekiyor. Bütün inancımız ve...