15 / 05 / 2024

Kadıköy Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi yeni proje

Kadıköy Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi yeni proje

Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkan imar planına göre Bağdat Caddesi'yle kesişen Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'ne ticaret ve konut projesi yapılacak. Emlakkulisi.com daha önce duyurduğu projenin sahibini de açıklıyor; Bautek Teknik Yapı İnşaat...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Depreme dayanıksız diye kapatılan Göztepe İSMEK binası dayanıklı çıktı!

İBB depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle Kadıköy Göztepe İSMEK'i kapattı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu tarafından hazırlanan raporda binanın deprem performans seviyesinin iyi olduğu belirtildi.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Kadıköy Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi yeni proje Haberi

Kadıköy Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi yeni proje


Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde Bağdat Caddesi'ni kesen Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerindeki Pansiyonlu İlkokul Çıkmazı (Doğuş Çıkmazı) üzerine ticaret ve konut projesi geliyor... İmar planı dün Kadıköy Belediye Başkanlığı'nda askıya çıkarılan projeyi daha önce Emlakkulisi.com duyurmuştu... 


İşte o haberimiz;


Kadıköy Göztepe'ye avm ve konut projesi geliyor! İmar planı hazır! 


Kadıköy Göztepe Mahallesi'nde ticaret + konut projesi için hazırlık yapılan bölge, yani 397 ada 20 ve 21 parsellerin ortasında  ve Tescilli Eski Eser olduğundan İstanbul 5 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun aldığı karar sonucunda plan tadilatı yapılmasına karar verildi.


Parsel maliklerinin talebiyle planlama bürosu tarafından yapılan plan dün  askıya çıktı. İmar planı, 7 Kasım 2014 tarihine kadar askıda kalacak... Plan tadilatına göre iki parsel tevhid edilecek, yani birleştirilecek. 




Fonksiyonu ticaret + konut...