05 / 05 / 2024

kadıköy maltepe marmara teknopark

kadıköy maltepe marmara teknopark

Sanayi Bakanlığı'nın Marmara, Ege ve Başkent'e 3 yeni Teknopark kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bornova’ya Ege Teknopark, Yenimahalle’ye Ankara Teknopark, Kadıköy ve Maltepe’ye ise Marmara Teknopark kurulacak...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy'deki 637 binaya yıkım ruhsatı verildi!

Kadıköy'de afet bilinci artıyor 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü yaklaşırken, Kadıköy'de yürütülen çalışmalarla depreme karşı hem yapısal hem toplumsal bilinç oluşması amaçlanıyor.

2001 yılında Kadıköy-Bostancı tramvay hattı yatırım programına alınmış!

2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy-Bostancı tramvay hattını yatırım programına almış. Tramvayla minibüs caddesindeki sorunu çözmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, raylı sistemin Maltepe'ye kadar uzatılmasını planlamış.

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kemeroğlu Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kadıköy Kozyatağı Mahallesi Marmara Caddesi' nde açıldı.

Kadıköy ve Kartal'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kadıköy Bostancı ve Kartal Maltepe'de bulunan arsaların satışı toplam 5 milyon 933 bin TL'ye ihale edilecek.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Kadıköy Maltepe Kartal Havaray projesi imar planı 30 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine ilişkin 1/5000 ölçekli tarihli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Haziran'da askıdan indiriliyor. İşte Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine dair detaylar içeren o planlar.

Kadıköy Kartal metro güzergahı!

Kadıköy Kartal metro güzergahında yer alan duraklar; Kadıköy, İbrahimağa, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Altayçeşme, Maltepe, Gülsuyu, Cevizli, Hastane, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor...

kadıköy maltepe marmara teknopark Haberi

kadıköy maltepe marmara teknopark

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı teknolojik alt yapının güçlendirilmesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda yeni Teknoloji Geliştirme Bölgeleri hayata geçiyor. Bilim ve teknolojinin mutfakları kabul edilen Teknoparklara yenileri ekleniyor.


Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonundaki 3 yeni teknopark için karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.


Ege, Marmara ve Başkent...


Bakanlar Kurulu, bazı alanların teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilmesine karar verdi. Konuya ilişkin Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, İzmir'in Bornava ilçesine bağlı Erzene Mahallesi'nde sınırları belirlenen alan Ege Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı İvedik ve Yuva mahallelerinde sınırları belirlenen alan da Ankara Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak belirlendi.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Tuğlacıbaşı Mahallesi ve Maltepe ilçesine bağlı Başıbüyük Mahallesi ile Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı Mahallesi'nde...