04 / 05 / 2024

kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl satılık

kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl satılık

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Kadıköy - Göztepe bölgesinde inşa edilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Kadıköy Osmanağa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Osmanağa Mahallesi 1 ada 52-53 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıktı..

Kadıköy'de yatakhane binası yıkılacak okullar TBMM'de!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan yatılı anadolu liselerine ve yatakhane bölümünün yıkılması planlananlara ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı..

Fortis Sinanlı Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 5 blokta 1.100 daire ve ticari ünitelerden oluşan Fortis Sinanlı Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy-Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Fortis Sinanlı Kadıköy teslim tarihi...

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Burak Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan dükkan kiraladı!

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı.

Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları satılık daireler Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Kocaeli Kadıköy'e bin 350 araçlık otopark geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kadıköy Mahallesi’ndeki katlı otoparkın hizmete açılmasıyla bin 100, yıkılan valilik binasının alanına da 250 olmak üzere bin 350 araçlık yeni otoparkın geleceğini açıkladı.

kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl satılık Haberi

kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl satılık

Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Muhteşem Yeniyüzyıl Evleri Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunuyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.


Dairelerin alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösteren Muhteşem Yeniyüzyıl Kadıköy'de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis yer alıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları!

Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cepheli Göztepe Muhteşem Yeniyüzyıl daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl sosyal yaşam alanları içerisinde; meyve bahçesi, kapalı ve açık yüzme havuzları,...