02 / 05 / 2024

kadıköy özel yurt fiyatları

kadıköy özel yurt fiyatları

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Peki, İstanbul'da özel yurt fiyatları ne kadar? İstanbul'da özel yurt fiyatları kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Optimist Residence Kadıköy'de 3 bin 100 TL taksit fırsatı!

Kadıköy'de hayata geçirilen Optimist Residence projesinde kişiye özel ödeme planları uygulanıyor. Projede aylık 3 bin 100 TL'den başlayan taksit fırsatı sunuluyor...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Uplife Kadıköy görselleri!

Kişiye özel ödeme planları da hazırlabilen Teknik Yapı Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat bilgisi 2018!

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Evleri'nde fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel planı da hazırlanıyor..

Kadıköy Transform Fikirtepe fiyat ve ödeme planı!

Toplam 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. İşte Kadıköy Transform Fikirtepe fiyat ve ödeme planı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy daire fiyatları!

Uplife Kadıköy Fikirtepe projesinde lansmana özel yüzde 5 iskonto uygulanıyor. Projede 240 ay 0,79 vade farkı ve 100 ay 0 ‘sıfır’ faiz ile daire sahibi olunabiliyor...

Uplife Kadıköy ödeme koşulları 2017!

Toplam 830 lüks rezidans daire ve 20 ticari üniteden meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde lansmana özel yüzde 5 indirim sağlanıyor. İşte Uplife Kadıköy ödeme koşulları 2017...

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon!

Kadıköy Pırlanta Göztepe lokasyon bilgileri kapsamında proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim yapılan proje 446 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim!

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren projede temel atma törenine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe ödeme planı!

Kadıköy Pırlanta Göztepe ödeme planı kapsamında temel atma törenine özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi!

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl satış ofisi ile 444 70 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Dairelerin büyüklükleri 91 metrekareden başlangıç gösteren projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

kadıköy özel yurt fiyatları Haberi

kadıköy özel yurt fiyatları

Milyonlarca adayın katıldığı YKS üniversite sınavı sonuçları açıklandı. Adayların tercih serüveni, ay sonunda başlayacak. Türkiye'nin en kalabalık şehiri İstanbul'da binlerce üniversite öğrencisine yenileri eklenecek.

İstanbul'da 13 devlet, 44 de vakıf üniversitesi yer alıyor. Kentte 3 de vakıf meslek yüksek okulu bulunuyor. Tercih sürecine girilmesiyle beraber üniversite öğrencisi olmak için hazırlanan gençleri şimdi de yurt endişesi sardı.

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Cumhuriyet Gazetesi, İstanbul'daki özel öğrenci yurdu fiyatlarını araştırdı.

Yeni akademik senede özel öğrenci yurt fiyatları dudak uçuklatıyor. Yurt işletmecileri ise yükselen enflasyon, enerji ve personel maliyetlerini neden göstererek bu ücretlerin yeterli olmadığını ve hatta enflasyondan korunmak adına bazı kalemlerde de kısıtlamaya gidebileceklerini belirtiyor.

Cumhuriyet Gazetesi'nden Didem Ernez'in haberine göre; Kredi Yurtlar Kurumu'nun sağladığı yurt imkanı sınırlı sayıda olduğu...