16 / 05 / 2024

Kadıköy Pırlanta projesi

Kadıköy Pırlanta projesi

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede toplam 446 adet daire yer alıyor. Proje 3 blok halinde inşa edilecek. Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İş GYO Kadıköy otel projesi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi'nde yer alan Kadıköy otel projesi değerleme raporunu yayınladı...

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Elite Concept Kadıköy fiyat 2018!

2018 yılında teslim edilecek olan Kadıköy Elite Concept projesi Şua İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 785 konut ve 26 ticari birimden meydana geliyor. İşte Elite Concept Kadıköy fiyat 2018...

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı!

Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İstanbul Müftülüğü talebi doğrultusunda hayata geçirilecek Kadıköy Ulu Cami Projesi onaylandı.

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Fikirtepe Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa ediliyor.

Fikirtepe Uplife Kadıköy Projesi!

Fikirtepe Uplife Kadıköy Projesi için ön talepler toplanıyor. Uplife Kadıköy'de 650 konut ve 20 ticari birim olacak...

Kadıköy Transform Fikirtepe teslim tarihi!

Kadıköy Transform Fikirtepe projesi 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Transform Fikirtepe projesinde 1+0'lardan, 4+1'lere kadar konut tipleri bulunuyor...

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Kadıköy Pırlanta projesi Haberi

Kadıköy Pırlanta projesi

Toplam 95 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde değişiklik göstererek tasarlandığı proje 3 blok halinde inşa edilecek.


Erkan İnşaat imzası taşıyan Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta projesinde dairelerin büyüklükleri 62 metrekareden başlayıp, 290 metrekareye kadar yükseliyor. Proje 24 kat şeklinde meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede buhar banyosu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, kafe, sosyal tesis, fitness center, sauna, modern çarşı, Türk hamamı, dekoratif havuz, restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.


Erkan İnşaat Kadıköy Pırlanta satılık dairelerin fiyatları 540 bin TL'den başlangıç...