28 / 04 / 2024

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...



Hadise, Koçak’ın pırlanta yüzük koleksiyonundan en eşsiz modelleri Hadise’nin seçimleri arasında yer alıyor. Hadise’nin Koçak pırlanta kolye ve pırlanta gerdanlık seçimleri Hadise’nin sade ama ihtişamlı güzellik dengesini yansıtıyor.

Günlük hayat kullanımında sade ve zarif stilini yansıtan tektaş pırlanta kolye ve baget pırlanta kolye modellerini tercih eden Hadise; sahnede ise tercihini, performansını yansıtan ihtişamlı gerdanlık modellerinden yana kullanıyor.

Hadise’nin duru güzelliğinden ilham alan şık Koçak pırlanta tektaş kolye ve baget kolye modellerini günlük takı koleksiyonunları için tercih edilebilir. Özel gece ve davetler için ise Hadise’nin ihtişamlı sahne ışıltısını tamamlayan gösterişli pırlanta gerdanlık modellerini satın alabilirsiniz.

Peki Hadise Koçak altın takı fiyatları ne kadar? Hadise Koçak altın takıları kaç lira? 14 Aralık 2022 Koçak altın fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön