02 / 05 / 2024

Kadıköy projeleri 2016

Kadıköy projeleri 2016

Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Fikirtepe’de kanuna göre ilçeye devredilmesi gereken araziler hazineye devrediliyor” diyor. Nuhoğlu, eğitim merkezi yapmak üzere istediği çürümeye bırakılan tarihi binalar bir türlü belediyeye tahsis edilmiyor.

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Akiş GYO'nun Kadıköy'deki projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi!

Akiş GYO tarafından inşaat projesi geliştirilmekte olan, Kadıköy Erenköy Mahallesi'nde bulunan taşınmaza ilişkin verilmiş 17.06.2016 tarih ve 0000542-16 Sayılı ruhsat iptal edildi.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy Şifa Hastanesi otel mi oluyor?

Florance Nightingale Grubu üzerinden 2016 Eylül ayında Kadıköy Şifa Hastanesi'ni satın almıştı. Bu sürpriz satış medyada genişçe yer aldı.

Yenitepe Kadıköy ödeme planı 2016!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılan Yenitepe Kadıköy ödeme planı 2016 detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Elite Concept Kadıköy fiyat listesi 2016!

Toplam 785 adet daire ve 26 dükkandan oluşan Elite Concept Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. İşte Elite Concept Kadıköy fiyat listesi 2016!

Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat listesi 2016!

İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 konut ve 25 ticari birimden meydana geliyor. İşte Fikirtepe Uplife Kadıköy fiyat listesi 2016...

Fortis Sinanlı Kadıköy satışları 2016!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Fortis Sinanlı Kadıköy projesi 1.100 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Fortis Sinanlı Kadıköy satışları 2016...

Yenitepe Kadıköy proje fiyatları 2016!

Yenitepe Kadıköy proje fiyatları 621 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yenitepe Kadıköy projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Yenitepe Kadıköy satış fiyatları 2016!

Yenitepe Kadıköy satış fiyatları 621 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yenitepe Kadıköy'de yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Yalova Kadıköy'de 11.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Son teklif verme tarihi 23 Kasım 2016 olan arsaların toplam bedeli 11 milyon 775 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı!

44 katlı dört kule şeklinde yükselen Kadıköy Park Residences Cadde projesi 341 daireden meydana geliyor. Kadıköy Park Residences Cadde fiyat listesi 2016! İşte ödeme planı...

Kadıköy projeleri 2016 Haberi

Kadıköy projeleri 2016

CHP’li Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Fikirtepe’de kanuna göre ilçeye devredilmesi gereken araziler hazineye devrediliyor” diyor. Belediye sadece Fikirtepe’de yok sayılmıyor, eğitim merkezi yapmak üzere istediği çürümeye bırakılan tarihi binalar bir türlü belediyeye tahsis edilmiyor.


İstanbul’un her yerinde bir dönüşüm yaşanıyor. Bu dönüşümden Kadıköy de nasibini alıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul’un her yerinde dönüşüm sürecinde tepeden inme kararlar uyguluyor. Bunlara direnen belediyelerden biri de Kadıköy Belediyesi. Fikirtepe’de yok sayılıyor; ihtiyaç olmadığını belirttiği halde Kadıköy’ün kalbine cami projesi planlanıyor ve belediye daha birçok proje için bakanlığa karşı hukuki bir mücadele sürdürüyor. Hukuki mücadelesinin yanısıra sanatsal projeleri ve yönetim biçimiyle de gündeme gelen Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile A’dan Z’ye Kadıköy konuşuldu.


- Tarihi Haydarpaşa Garı’ndan başlayalım. İtirazınız üzerine planlar iade...