05 / 05 / 2024

kadıköy salıpazarı avm iptal

kadıköy salıpazarı avm iptal

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kadıköy Salı Pazarı’ndaki AVM'nin tamamen iptal edildiğini söyledi...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Kadıköy'deki 193 milyon TL'lik ‘AVM gar’ projesine yürütmeyi durdurma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Tuğlacı Başı Mahallesi'nde bulunan depolu dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy REXX Sineması AVM mi olacak?

Kadıköy’ün ünlü “REXX Sineması’nın yıkılıp yerine AVM yapılacağı” iddiası üzerine harekete geçen sinemaseverler, Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na yürüdü

Kadıköy - Kartal Metro hattında konut fiyatları hareketlenecek!

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Kadıköy'deki eğitim arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kadıköy’ün en değerli arazisinde imar değişikliğine giderek, eğitim alanlı araziyi ticaret ve konut alanına çeviriyor. İmar plan değişikliğinin 22 Ocak 2016 tarihinde askıya çıkarıldığı belirlendi.

Kadıköy Kuşdili Çayırı'na yapılması planlanan AVM'ye ret!

Kadıköy’deki Kuşdili Çayırı’na yapılması planlanan AVM ve otopark planına iptal kararı çıktı. İstanbul 1. İdare Mahkemesi alanın yapılaşmaya açılması yerine, 'çayır özelliği koşullarında yeşil alan’ olarak kullanılması gerektiğinin altını çizdi.

kadıköy salıpazarı avm iptal Haberi

kadıköy salıpazarı avm iptal

İstanbul’da düzenlenen ‘Uluslararası Katı Atık Su ve Atık su Kongresi’ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Fikirtepe ve Kadıköy’deki eski Salı Pazarı’na yapılması planlanan AVM için önemli açıklamalarda bulundu. Fikirtepe’de devam eden projelerin hız kazanması için bir atılım yaptıklarını ve bu bölgedeki mevcut projelerin yeniden düzenlenmesinin söz konusu olabileceğini söyleyen Bakan Bayraktar, Kadıköy’deki AVM inşaatının tamamen iptal edildiğini ve yerine yeşil alan yapılacağını açıkladı. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Uluslararası Katı Atık Su ve Atıksu Kongresi’nde yaptığı konuşmasında, nüfus artışına ve teknolojik ilerleyeme bağlı olarak atık sorununun ortaya çıktığını söyledi. Bakan Erdoğan Bayraktar; “ Artan nüfusa paralel olarak, sanayileşme ve şehirleşmeyle birlikte atıklar daha da çoğalıyor. Atıklar; çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileriyle, günümüzde de en önemli çevre...