29 / 04 / 2024

kadıköy uplife ev fiyatları

kadıköy uplife ev fiyatları

Kadıköy Uplife ev fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Projenin 2019 yılı sonunda teslim edileceği belirtiliyor...

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

kadıköy uplife ev fiyatları Haberi

kadıköy uplife ev fiyatları

Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi, 650 daire ve 25 dükkandan oluşuyor. 


16 bin metrekare alanda yükselen projede; spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness ve çocuk oyun alanları da bulunuyor. 


Uplife Kadıköy projesinde büyüklükleri 57 ile 130 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin teslimlerinin ise 2019 yılının sonunda yapılması planlanıyor. 


Kadıköy Uplife ev fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Proje bünyesinde; 31 Mart'a kadar devam edecek olan Emlak Konut kampanyası kapsamında vade farksız 100 aya, 0,49 faizle 120 aya, 0,79 faizle 240 aya varan vade seçenekleri uygulanıyor. 


Tel: 444 10 08

Web: http://www.uplifekadikoy.com

Sedef...