15 / 05 / 2024

kadın gayrimenkul

kadın gayrimenkul

2001 yılında yüzde 3 olan kadınların gayrimenkul sahibi olma oranı, son 12 yılda yüzde 35 oranında artış gösterdi...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamı artırılacak!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu'nun tarafından, Türkiye’de bulunan gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlarla ilgili yapılan ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırmasının sonuçlarının açıklandığı toplantıda gerçekleşen panelde ‘Gayrimenkul’de Kadının Geçmişi, Bugünü ve Geleceği’ ile ilgili gö

Makbule Yönel Maya 'Gayrimenkul sektöründe kadın'ı anlatacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, BinYaprak TSKB kanalında gayrimenkul sektöründe kadın konusunu aktaracak.

Gayrimenkul yönetim kurullarında kadın sayısı artmalı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu (GKL), Sabancı Üniversitesi’nin desteği ile Türkiye’de gayrimenkul ve inşaat sektöründeki şirketlerin yönetim kurullarını incelediler. 

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Cihangir'de bir apartmanın 6. katında yaşayan Gayrimenkul zengini kadın evinde ölü bulundu. Kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.

Gayrimenkul sektöründe kadın kitle önemli!

“Ekonomide Kadın Eli” mottosu ile düzenlenen Kadın Girişimciliğini Destekleme Zirvesi’nde; toplumsal cinsiyet rollerinin kadının önüne çıkan en büyük engellerden biri olduğuna dikkat çekildi. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Gayrimenkul sektörü ‘kadının gücünü’ konuştu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe çalışan kadınlara yönelik olarak ilk kez yapılan ‘Gayrimenkulde Kadın Araştırması’ sonuçlarını açıkladı.

Baksı Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi 2018'de açılacak!

Tabanlıoğlu Mimarlık'a ait Baksı Hüsame Köklü Kadın İstihdam Merkezi projesi dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonu olan MIPIM'den ödülle döndü. Merkezin inşaatı bu yıl başlayıp 2018 yılında bitirilecek.

kadın gayrimenkul Haberi

kadın gayrimenkul
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadınların gayrimenkul sahibi olma oranında artış olduğunu ifade etti. Fatma Şahin, 2001 yılında yüzde 3 olan bu oranının son 12 yıl içerisinde yüzde 35'e çıktığını söyledi. 12 yıl içinde kadınların gayrimenkul sahibi olma oranlarının 12 kat artmasının sebebini uzmanlar kadınların kendilerini güvenceye alma isteği olduğunu ifade...