03 / 05 / 2024

Kadir Kestioğlu Bursa bilişim şehri olmalı

Kadir Kestioğlu Bursa bilişim şehri olmalı

Uluçev Genel Müdürü Prof. Dr. Kadir Kestioğlu Bursa'nın hızla kirlenen bir kent haline geldiğini söyledi.Nilüfer Çayı'nın kanalizasyon haline geldiğini, bu suyla tarım yapıldığını belirten Kestioğlu şu uyarıyı yaptı: "Burada yetişen ürünler insan sağlığı

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Bursa depremi için süre doldu mu?

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Bursa depremi ile ilgili olarak, Gemlik'in yanı ve Bursa ovasındaki hareket dikkat çekti. Bursa depremi için sürenin dolmuş olacağının altını çizdi...

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Hermes Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kavranoğlu tarafından kuruldu.

Piyero Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piyero Yapı Malzemeleri Elektrik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aklanoğlu tarafından kuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techbau Proje İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bozoğlu tarafından kuruldu.

Kadir Kestioğlu Bursa bilişim şehri olmalı Haberi

Kadir Kestioğlu Bursa bilişim şehri olmalı

Uluçev Genel Müdürü Prof. Dr. Kadir Kestioğlu:''Burada yetişen ürünler insan sağlığına zararlıdır.''AB çevresel kirliliklerin havza bazında takip edilmesini istiyor. Eğer Nilüfer Çayı veya Susurluk Havzasında iyi kalite su akmazsa, o yörede yetiştirilen ürünleri de almaz. 2025'te bize bunu dayatacaklar ve Bursa" da üretilen hiçbir şeyi ihraç edemeyeceksiniz." 


Uluçev Genel Müdürü Prof. Dr. Kadir Kestioglu ile uzmanlardan oluşan ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürdükleri ofislerinde görüştük. Bursa'nın var olan çevresel sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kestioglu, özellikle Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki isletmeleri, çok geç olmadan merkezin tecrübelerinden yararlanmaya çağırdı. "Sadece arıtma tesisi kurmakla is bitmiyor. Birçok yanlış uygulama nedeniyle milyonlarca lira çöpe giderken, çevremiz de hızla kirlenmeye devam ediyor" dedi. 


ULUÇEV'in faaliyetleri hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz? 

Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (ULUTEK), 2006 yılında üniversite-sanayi...