16 / 05 / 2024

Kadir Kırın fotografları

Kadir Kırın fotografları

Beykoz’ dan Silivri’ ye İstanbul’ u gökyüzünden fotoğraflayan Kadir Kır, devasa şehrin içinde yaşamakla üzerinde olmanın farklı hissettirdiğini söylüyor. İstanbul’un gökyüzünden yarım milyon fotoğrafını çekti...

Uzmanlardan bankalara KKM uyarısı: Hedefi tutturamayan bankanın kârı düşer!

125 milyar dolara yaklaşan Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının azaltılması için yapılan düzenlemeler sonrası gözler bankalarda. Hedefleri tutturamayan bankaların kârının azalacağını belirten uzmanlar, mevduat faizlerinin de yüzde 40’ı aşmasını bekliyor.

Tarım Kredi'de 600 çeşitte dev indirim! Zincir markette 180-190 liralık ürün Tarım Kredi'de 80 lira!

Tarım Kredi'de 600 çeşitte indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar TL'ye satışa sunulacak? 600 ürün indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Tarım Kredi sadece 10 ayda çiftçilerden 10,5 milyar liralık ürün aldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 2022 yılında ekim ayı itibarıyla 10,5 milyar lira değerinde 1,4 milyon ton ürün alımı gerçekleştirdi. Bu yıl, 31 bin 831 üretici ile 2,2 milyon dekarda 3,7 milyar lira değerinde 406 bin ton sözleşmeli üretim yapıldı.

Türkiye'deki yüksek enflasyon ve döviz kuru bu sektöre yaradı! Net kârını 5'e katladı

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon ve çarpan etkisi yapan döviz kuru sanayi, tarım, ve hizmet sektöründe olumsuz etkilerken bankacılık sektörü Mayıs ayında ciddi oranda kâr etti. İşte haberin detayları...

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Hakan Şükür'ün babasının mal varlıklarına yeniden tedbir konuldu!

FETÖ üyeliğinden yargılanan eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün mal varlığına tekrar tedbir kondu...

Kâr rekoru bankalardan geldi!

Bankalar, ağustosta 4 milyar 602 milyon liralık net kâr ile rekor kırarken, 8 aylık dönemde net kârın yüzde 15.9 azalması dikkatlerden kaçmadı.

FETÖ'cü Hakan Şükür 3 milyon dolarlık evde yaşıyor!

FETÖ firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu ortaya çıktı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

Hakan Şükür’ün ABD’deki lüks evinin kirası 6 bin 850 dolar!

Amerika’ya 19 Kasım 2015’te Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Hakan Şükür’ün, ailesiyle ikamet ettiği evinin bedeli, bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar. Eylül 2015’ten bu yana kiralanmış olduğu anlaşılan evin aylık kirası ise 6 bin 850 dolar olarak belirtiliyor.

Kadir İnanır Dalaman'da 3 katlı köşk yaptırıyor!

Geçen aylarda Fethiye Belediye Başkanı'nı ziyaret eden Türk sinemasının efsane aktörü Kadir İnanır'ın Dalaman'a 3 katlı bir köşk yaptırdığı ortaya çıktı.

FETÖ'cü Hazim Sesli'den Hakan Şükür'e arazi çalımı!

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan FETÖ iddianamesine ilginç bir tanık ifadesi girdi. Hazim Sesli’nin ve Hakan Şükür’ün ortak olduğu enerji şirketi için arazi tahsis edildiği ortaya çıktı.

Hakan Şükür'ün Sakarya’da 36 gayrimenkulüne el konuldu!

FETÖ Terör örgütü soruşturması, Hakan Şükür ve babasının Sakarya’da 7 ayrı şirkete ortak olduklarını ortaya çıkardı. İkilinin Sakarya’da 36 taşınmazı ve 5 aracına el konuldu

Kadir Kırın fotografları Haberi

Kadir Kırın fotografları

Beykoz’dan Silivri’ye İstanbul’u gökyüzünden fotoğraflayan Kadir Kır, devasa şehrin içinde yaşamakla üzerinde olmanın farklı hissettirdiğini söylüyor. Bazı bölgelerin üzerinden geçerken yoğun kokulara maruz kaldıklarını dile getiren Kır, pilotların ‘Abi patates, köfte, çöp kokuyor.” diyerek sitem ettiklerini anlatıyor.



Fotoğrafçı Kadir Kır, helikopterle havadan İstanbul’un fotoğraflarını çekiyor. Kar, yağmur, sis demeden İstanbul’a gökyüzünden bakan Kır’ın çektiği fotoğraf sayısı 500 bini geçmiş. Kır, “Yaptığım işin parayla alakası yok. Akademisyenlere önemli bir belge bırakmak için İstanbul’u çekiyorum.” diyor. Fotoğrafları çekme amaçlarından birinin de “İstanbul ne idi ne oldu” cevabını karşılamak olduğunu ifade eden fotoğrafçı, tarihçiler için kaynak olabileceğini anlatıyor. “Bize böyle bir şey kalmadı gelecek nesillere kalsın.” diyen Kır, çektiği fotoğrafların hepsini arşiv niteliğinde internet ortamında tuttuğunu belirtiyor. İstanbul’un içinde bulunmakla üzerinde bulunmanın farklı...