14 / 05 / 2024

Kadir Savaş kimdir

Kadir Savaş kimdir

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'ı ziyaret etti. Savaş, inşaat, şehir planlaması ve imar gibi konulara hakim belediye başkan adaylarının çoğalmasını beklediklerini dile getirdi.

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Kadir Kameroğlu kimdir?

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki, Kadir Kameroğlu kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Kadir Parlak kimdir?

İç Mimar Kadir Parlak, Oltu 25 Mart Gençlik Parkı’nda bulunan 10 bin yıllık dikili taşın üzerine boya ile yazılması ve daha sonra yazının spiral ile silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Peki, Kadir Parlak kimdir?

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Sakaryalı müteahhitler yasa bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadir Savaş; seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, hükümetin en yakın zamanda müteahhitlik yasasını çıkarmasını umutla beklediklerini söyledi.

Adapazarı'ndaki orta hasarlı binalar dönüşüme alınmalı!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm Erenler ile sınırlı kalmamalı, Adapazarı merkezindeki orta hasarlı binalar da bu dönüşüm sürecine dahil edilmeli" dedi.

Kentsel dönüşüm Sakarya için önemli bir fırsat!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm ilimiz için önemli bir fırsat olmalıdır. Çeşitli sebeplerle yıkılamayan, özellikle orta hasarlı binalar bu dönüşüm süreci içersinde yenilenmelidir" dedi.

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi'ni Kadir Has inşa edecek!

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi (Ç.S.A.M.) binasının projesi için açılan ulusal ölçekteki mimari proje yarışmasında birincilik ödülünü Kadir Has Üniversitesi aldı.

Sakarya Müteahhitler Birliği üyeleri sorunlarını aktardı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, yönetim kurulu üyeleri Ali Çelik, Cengiz Bayar, Haldun Bilek ve Hüseyin Emanet SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka'yı ziyaret etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden Hendek Belediye Başkanlığı'na ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Kahya, Cengiz Bayar, Yahya Büyüksaraçoğlu ve Zeynep Alkan Hendek Belediye Başkanlığı'nı devralan İrfan Püsküllü'yü makamında ziyaret etti.

Kadir Tümen kimdir?

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen kimdir? Kadir Tümen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kadir Tümen, ne zamandan beri Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak çalışıyor?

Kadir Savaş kimdir Haberi

Kadir Savaş kimdir

Alemdar'a ziyarette Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik de eşlik etti. Başkan Alemdar, ilçeyle ilgili imar planları hakkında Başkan Savaş'a bilgi veren Alemdar, ilçenin gelişmesi için müteahhitlerin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 


EN AZ SORUN

SMB Başkanı Kadir Savaş ise Serpan'ın en az sorun yaşadıkları ilçe olduğunu belirterek, seçim çalışmalarında Başkan Alemdar'a başarılar diledi. Savaş, birlik olarak tüm siyasi görüşlere aynı mesafede olduklarını dile getirerek, inşaat, şehir planlaması ve imar gibi konulara hakim belediye başkan adaylarının çoğalmasını beklediklerini dile gelirdi. 



Yeni...