29 / 04 / 2024

Kadiroğulları Tavukçuluk çed toplantısı

Kadiroğulları Tavukçuluk çed toplantısı

Konya ili Meram ilçesinde Kadiroğulları Tavukçuluk Gıda Yem Sanayii Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Tavuk-Yarka Yetiştirme Ve Yumurta Üretimi Kapasite Arttırımı İle Gübre Kurutma Tesisi projesi 4 Haziran'da.

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 100 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana İli Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunun 1.360 metrekarelik depolama alanı "Günaydın Hayvancılık Tavukçuluk Gıda Tarım Yemek Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."ye 1 seneliğine kiraya verildi...

Aksaray-Ulukışla Demiryolu projesi başlıyor!

Kırşehir-Aksaray-Ulukışla Demiryolu Projesi için başlatılan yeni ÇED süreci tamamlandı. Proje inşaatına tüm kurum ve kuruluşlardan izin ve onaylar alındıktan sonra başlanacak..

Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kamuran Aydemir ve Lokman Aydemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Şanlıurfa Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Şanlıurfa İli, Karaköprü İlçesi, Yukarı Göbekli Mevkii'nde yapılması planlanan Tavuk Yetiştirme ve Yumurtacılık Tesisi Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Çankırı Yumurta Tavukçuluğu Tesisi'nin ÇED toplantısı 9 Ağustos'ta!

Uğur Karaaslan tarafından Çankırı İli, Yapraklı İlçesi, Balıbıdık Köyü'nde Yumurta Tavukçuluğu Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 9 Ağustos'ta yapılacak.

Balıkesir Yarka Yetiştiriciliği Tesisi projesinin ÇED toplantısı 25 Şubat'ta!

Balıkesir İli Burhaniye İlçesi'nde yer alan Yarka Yetiştiriciliği Tesisi ve Yumurta Tavukçuluğu Kapasite Artışı Projesi'nin gerçekleşmesine ilişkin ÇED toplantısı 25 Şubat günü 14:00'da gerçekleşecek.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

İzmir Tavuk Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin toplantısı 24 Aralık'ta!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan Yumurta Tavukçuluğu Yetiştirme Tesisi ve Gübre Kurutma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kadiroğulları Tavukçuluk çed toplantısı Haberi

Kadiroğulları Tavukçuluk çed toplantısı

Konya ili Meram ilçesi sınırları içerisinde Kadiroğulları Tavukçuluk Gıda Yem Sanayii Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Tavuk-Yarka Yetiştirme Ve Yumurta Üretimi Kapasite Arttırımı İle Gübre Kurutma Tesisi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 04/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya KONYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KONYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir....