21 / 05 / 2024

kadiroğulları turizm şirketi

kadiroğulları turizm şirketi

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler şubesi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Suat Türk tarafından açıldı..

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Shamsullah Osmanı tarafından kuruldu.

Deta Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Deta Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te Çağkan Taylan Taşkın, Ercan Tetikoğulları ve Yusuf Demircan ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heroslove Otelcilik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli Atilla    Atlı Cumali    Atlı Mehmet Cevat    İsmailoğulları Okan    Atlı tarafından kuruldu.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Excellent The Sofa Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Torunoğulları, Osman Çelik ve Umut Şenol ortaklığında kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Muhafız Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Muhafız Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 8 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şehitoğulları tarafından kuruldu.

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Kurt tarafından kuruldu.

kadiroğulları turizm şirketi Haberi

kadiroğulları turizm şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şube, Esenler Yüzyıl Oruç Reis Mahallesi Barbaros Caddesi 603. Sokak NO:2/A adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Suat Türk tarafından...