02 / 07 / 2024

Kadri Boztepe

Kadri Boztepe

Rengina İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadri Boztepe tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Başakşehir' de kuruldu.

Kadri Özgüneş hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Kadri Özgüneş kimdir? Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Kadri Özgüneş ile ilgili merak edilen her şey...

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Boztepe İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Boztepe tarafından kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kadri Samsunlu'dan 2 yeni otel açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu'nun yeni yatırım açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Ordu Boztepe'de dönüşüm tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentin en önemli seyir terasları arasında yer alan Boztepe’de değişim yaşatacak projeleri sürdürüyor.

Boztepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boztepe Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Boztepe tarafından kuruldu.

Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı'nı BBC'de anlattı!

BBC'nin Talking Business programına konuk olan İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı'ndaki hedefler hakkında bilgi verdi...

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Kadri Samsunlu: Bölgenin en büyük hub’ı olacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu, "İstanbul Havalimanı, bölgenin en büyük hub'ı haline gelecek. Tüm fazları tamamlandığında 5,5 milyon ton kapasiteyle kargo tarafında da bölgede hub olacağız" diyor...

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Kadri Boztepe Haberi

Kadri Boztepe

Rengina İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadri Boztepe tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Başakşehir'de kuruldu.


Rengina İnşaat Tekstil Madencilik Turizm Hayvancılık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...