05 / 05 / 2024

Kağıthane 11 gelişen kentler zirvesi

Kağıthane 11 gelişen kentler zirvesi

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yaşamla en keyifli bağınız: GENYAP Link Kağıthane!

Şehrin merkezinde ama siz istediğiniz müddetçe izole... Gerek konumu gerekse özenli ve lüks tasarımıyla GENYAP Link Kağıthane yaşamla en keyifli bağınızı kuruyor.

Zeytinburnu ve Kağıthane'de dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda "Telsiz'de ve Merkezefendi'de toplam 1204 konut ve 219 iş yerini yapıp en kısa zamanda teslim edeceğiz" dedi ve Kağıthane'deki dönüşüm projesinde ise 688 konut ve 57 iş yeri yapılacağını belirtti...

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Kağıthane'de günde 100 tapu işlemi gerçekleştirildi!

Kağıthane Tapu Müdürlüğü, İstanbul’da 39 ilçe arasında 2013'ten beri günlük bazda işlemleri en hızlı tamamlayan tapu müdürlüğü olarak ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017!

Porta Vadi Kağıthane proje fiyatları 2017 güncel listeye göre en düşük fiyatlar 1+1'lerde 904 bin TL'den başlıyor. Porta Vadi projesi rezidans daire, ofis ve mağazalardan oluşuyor...

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Özak - İnt-Er Yapı'dan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklifi 500 milyonluk bedelle Özak G.Y.O. A.Ş. & İnt-Er Yapı İnş. İş Ortaklığı verdi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasının ihalesi yarın!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez (Arıcılar) Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kağıthane 11 gelişen kentler zirvesi Haberi

Kağıthane 11 gelişen kentler zirvesi

GELİŞEN Bölgeler Zirvesi'nde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 1999 depremini Kağıthane'de yaşayan bili olarak göreve gelir gelmez deprem odaklı çalışmalara başladıklarını söyledi. Sağlıksız yapı stokunu yenileme için planları revize ettiklerini belirten Başkan Kılıç, "Şehrin 1/1000 ve 1/5000'lik planları hazırlandı. Bu planlara göre konum olarak İstanbul'un ortasında yer alan Kağıthane'nin bir sanayi alanı değil; eğitim, bilişim, yönetim ve yerleşim alanı olması kararlaştırıldı. İmar planlarının tamamlayan ilk belediye olduk.  Planların detaylarına belediyenin web sitesinden ulaşılıyor. Böylece süreç şeffaflaştı. Her vatandaş akıllı telefondan dahi kendi alanında ne inşaat hakkı var görüyor" dedi. 


VATANDAŞI DİNLİYORUZ 

Doğru bir yenileme ve dönüşüm süreci için belediye ve vatandaş arasında güven ilişkisinin en temel kural olduğunu belirten Kılıç,  "Vatandaşın güven duyması için makam odasına 2 kamera koyduk.  Web...