08 / 05 / 2024

kağıthane bedeliyesi sağlık tesisi

kağıthane bedeliyesi sağlık tesisi

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanı Koca açıkladı! 2022 yılında sayıları yüz binleri buldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2022 yılıyla ilgili çok merak edilen o rakamı açıkladı.  Yıl boyunca kaç kişi hastanelerde muayene oldu? Randevu sayısı kaç oldu?

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Doktor randevusuna gitmeyenler dikkat! Sağlık Bakanlığı hangi yaptırımı uygulayacak?

MHRS randevu sisteminden randevu almasına rağmen gitmeyenlerin sağlık sisteminde aksama oluşturması ve başka hastaların ihtiyacı olan tedaviyi almasını engellemesi Sağlık Bakanlığı’nı hareket geçirdi. MHRS randevusuna gitmeyenlere hangi yaptırım uygulanacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 şehir için 1356 Kamu personeli alınıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı 81 şehir  için toplamda 1356 kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? işte ayrıntılar...

kağıthane bedeliyesi sağlık tesisi Haberi

kağıthane bedeliyesi sağlık tesisi

Kağıthane Belediyesi tarafından geçtiğimiz Kasım'da hazırlanan imar planı değişikliği onay için İBB Meclisi'ne gönderildi. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İBB Meclisi'nin ocak ayı oturumlarında gündeme gelen plan değişikliğinde; Kağıthane Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan yaklaşık 7.5 dönümlük arazinin “sağlık tesisi ve kat otoparkları” olan imarının “özel sağlık tesisi-kat otoparkı-resmi kurum” olarak değiştirilmesi teklii sunuldu. Resmi kurum tesisi alanına, SGK ve belediye hizmet birimleri bulunabilecek şekilde düzenleme yapıldı. İki kat bodrum da emsal harici tutularak inşaat alanına eklenmedi. 

İETT'DEN GÖRÜŞ ALINMADI

Teklife ilişkin yapılan incelemede, arazi üzerinde İETT Genel Müdürlüğü ve İBB'nin kullanım hakkının olduğu, mevzuat gereği İETT ile Emlak Müdürlüğü'nden alınması zorunlu olan görüşlerinin tamamının alınmadığı belirtildi. 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ: UYGUN BULMADIK

Plana ilişkin görüşü sorulan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Kağıthane Belediyesi'ne ait...