14 / 05 / 2024

Kağıthane boşaltılan binalar

Kağıthane boşaltılan binalar

İstambul Kağıthane'de çöken binanın yan tarafında yer alan ve tahliye edilen 5 katlı binanın yıkımı da tamamlandı.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Esentepe'de boşaltılan binanın sahibi konuştu!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de çatlama olduğu için boşaltılan apartmanın sahibi önemli açıklamalar yaptı...

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Adana Seyhan'daki arazi satışları için yeni karar!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren "torba kanun teklifi"nde alınan karara göre; 1949 ve 1951 yılları arasında taşkınlar nedeniyle boşaltılan binaların bulunduğu arazilerin satışı için arazi maliki idare yetkili olacak.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

TRT'nin bazı binalarının boşaltılması meclis gündeminde!

TRT'ye ait bazı binaların depreme karşı dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılması meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt depreminde yıkılan 35 yıllık ev 2 ay önce boşaltılmış!

Siirt'in Kurtalan ilçesinde yaşanan 5 büyüklüğündeki depremde yıkılan evin kum taşı ve kerpiçten yapıldığı ve 2 ay önce boşaltıldığı öğrenildi.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Şehzadeler'de boşaltılan 7 katlı bina yıkılıyor!

Manisa’da son zamanlarda yaşanan depremin ardından Şehzadeler'de zarar görerek boşaltılan 7 katlı binanın yıkım çalışmalarına başlandı.

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Kağıthane boşaltılan binalar Haberi

Kağıthane boşaltılan binalar

Kağıthane'de çöken binanın yan tarafında yer alan ve tahliye edilen 5 katlı binanın yıkımı tamamlandı. Ekiplerin, 2 sene önce inşaat temeli açılan ve risk oluşturan çukur için başlattığı dolgu çalışması ise sürüyor.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta dün öğlen saatlerinde çöken binanın yan tarafında yer alan 5 katlı binanın yıkım çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 10 saat süren çalışmalardan sonra altı boşalan ve risk oluşturan 5 katlı bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

DOLGU ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Büyük bir risk oluşturan 5 katlı binanın yıkılması sürerken başlayan ve 2 yıl önce açılan inşaat temelinin oluşturduğu çukur alanda başlatılan dolgu çalışması ise devam ediyor.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane'de alarm! 21 bina tahliye...