05 / 05 / 2024

Kağıthane boşlatılan ev

Kağıthane boşlatılan ev

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanında destek duvarı çöktü. Çökmenin ardında üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprak kaydı ve boşaltılan evlerden biri çöktü.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kağıthane'de yıktırılan yurt binası raporunun detayları!

İstanbul Kağıthane'de bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu deprem incelemeleri sonrası dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkıldı. Yurdun yıkılmasına öğrencilerden büyük tepki geldi. Kağıthane Belediyesi konu ile ilgili açıklama yaptı...

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Yahya Kemal'de dönüşüm başladı!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi sakinleri, bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla konutlarının yenileneceği için sevinç yaşıyor.

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kağıthane'de çöken bina hakkında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "26 binamızı can güvenliği sebebiyle boşalttık. Çalışmalar sonrasında burada kentsel dönüşüm başlatacağız'' dedi.

Kağıthane'de kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Bu alanla ilgili kısa vadede boşlatılan 24 bina ile birlikte mevcutta yarım kalan kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız" dedi...

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yıkılan binanın etrafında bulunan 21 binayı tedbiren boşalttıklarını, bir binanın da kontrollü olarak yıkılacağını açıkladı.

Kağıthane'de alarm! 21 bina tahliye edildi!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin yaptığı açıklamada bölgedeki 21 binanın boşaltıldığını söyledi...

Kağıthane'de boşaltılan evlerden biri çöktü!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanında destek duvarı çöktü. Çökmenin ardında üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprak kaydı ve boşaltılan evlerden biri çöktü.

Kağıthane boşlatılan ev Haberi

Kağıthane boşlatılan ev

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde inşaat alanında bulunan hafriyat çalışması sırasında; yaklaşık yarım saat önce istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; evin önündeki iki otomobil toprağın altında kaldı. Üç katlı bir bina boşaltıldı ve bölgeye zabıta ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bazı ev sahipleri binada bulunan değerli eşyaları almak için içeri girdi. Binalardan biri büyük bir gürültüyle çökmesi saniye saniye kameralara kaydedildi.