05 / 05 / 2024

Kağıthane Deresi Balık Ölümleri

Kağıthane Deresi Balık Ölümleri

Kağıthane Deresi'nde balık ölümlerine rastlandı. Sabah saatlerinde derenin bazı kesimlerinde su yüzeyinde ölü balıklar görüldü

İstanbul Hali'nde balık ne kadar? Palamut, hamsi, lüfer, levrek kaç TL? İstanbul Balık Hali 25 Ekim 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 25 Ekim 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satışa sunuldu? Palamut, hamsi, lüfer, levrek kaç TL?

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kağıthane Resim Modern satılık ev!

Kağıthane Resim Modern satılık ev fiyatları minimum 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesi Ortadoğu Group imzası taşıyor...

İBB'den Kağıthane'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kağıthane Merkez/Çeliktepe'de yer alan arsayı 10 milyon 144 bin TL'ye satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 27 Aralık 'ta saat 13:00'da gerçekleştirilecek. 

Kağıthane Çeliktepe'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane Çeliktepe mevkiindeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Kağıthane Nef 05 satılık daire!

Arsa alanı 8 bin metrekare olan Kağıthane Nef 05 Evleri'nde 96 adet daireye yer veriliyor. Kağıthane Nef 05 satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane Deresi Balık Ölümleri Haberi

Kağıthane Deresi Balık Ölümleri

Bölge sakinlerinden Günay Tekel (60), balık ölümlerinin çevredeki fabrikaların atık sularından kaynaklandığını ileri sürdü. Tekel, temizlendikten sonra deniz suyu aktarılan dere yatağında balıkların görülmeye başlandığını anlatarak, şöyle devam etti: 


''Balıkların akın akın çıktığını görüyorduk ve bundan büyük zevk alıyorduk. Ancak şu rezalete bakın. Kimyevi madde üreten fabrika var yukarıda. Sanırım oradan sanılan sudan etkilendi balıklar. Sabahleyin ağır bir koku ve su yüzeyinde yağımsı bir tabaka vardı. Ondan kaynaklanan bir durum.'' 


Derede balıkların öldüğünü gören vatandaşlar, duruma tepki göstererek, yetkililerden konuya acil çözüm bulmalarını...