16 / 05 / 2024

kağıthane Fazlı Kılıç

kağıthane Fazlı Kılıç

"Seçim Yarışı 2014" programına konuk olan Başkan Kılıç değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlattı. Başkan Kılıç ilçeyi şehrin yıldızları arasına taşıyan projelerin yanı sıra yerel yönetim ve sosyal çalışmalardan da bahsetti...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Kağıthane 15 yılda yeniden imar edildi!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2018 yılının müdürlük faaliyet raporlarını personellerle birlikte inceleyerek istişarelerde bulundu...

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Nestlife Kağıthane açık adres!

Acat Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nestlife projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Proje üç bloktan oluşuyor...

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

Kağıthane'nin yüzde 60'ı dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı açıklamada Kağıthane'nin yüzde 60'ının dönüşümle yenilendiğini belirtti.

Güzeldere Kent Kağıthane Evleri satılık!

Kent Kağıthane projesi Semi Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor...

Kağıthane'de yüzde 30 imar bonusu fırsatı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, düzenlediği halk meclisi toplantısında Kağıthane’deki vatandaşların isteklerini dinledi. Kılıç, Kağıthane'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Kağıthane'nin çehresi dönüşümle değişti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, konuşmacı olarak katıldığı ''4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde önemli açıklamalar yaptı.

kağıthane Fazlı Kılıç Haberi

kağıthane Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Karadeniz TVde yayınlanan "Seçim Yarışı 2014" programının konuğu oldu. 

Özlem Yılmaz' ın sunumuyla canlı olarak yayınlanan "Seçim Yarışı 2014" programına konuk olan Başkan Kılıç değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlattı. Başkan Kılıç ilçeyi şehrin yıldızları arasına taşıyan projelerin yanı sıra yerel yönetim ve sosyal çalışmalardan da bahsetti. Özlem Yılmaz'm sorularını cevaplayan Başkan Kılıç, Kağıthane'nin tarihi değerlerini anlattı. Başkan Kılıç, "Başbakanımızın Milli Arşiv Sitesi'ni Kağıthane'ye getirmesiyle ilçemizin tarihi yönü bir kez daha vurgulandı. lOOmilyon belgeyi barındıran ve 40 ülkeyi ilgilendiren birçok eserin bulunduğu bu güzel çalışma Kağıthane'de tüm dünyaya hizmet etmeye başladı" dedi.Kağıthane'de geleneksel olarak düzenlenen ata sporu etkinlikleri hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, ata sporlarının Kağıthane'nin tarihi yönünü ortaya çıkaran unsurlar olduğunu vurguladı.Kağıthane'yi geleceğe tarihi doku...