02 / 05 / 2024

kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi

kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi

Kağıthane'ye kazandırılan 34 yeni eserin en önemlilerinden biri olan 7 bin 200 metre karelik dev tesis Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi tamamlandı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen spor kompleksinde sona gelindi

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kağıthane Hamidiye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6807 adadaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Hamidiye Spor Kompleksi açıldı!

Kağıthane'ye kazandırılan 34 yeni eserin en önemlilerinden biri olan 7 bin 200 metre karelik dev tesis Hamidiye Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi tamamlandı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen spor kompleksinde sona gelindi

Kağıthane Cemal Kamacı Spor Kompleksi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane'deki Cemal Kamacı Spor Kompleksi Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kağıthane Hamidiye'ye dev yüzme havuzu!

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi'nde beş ada için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açılıyor!

Kültürel alanda önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nin ardından dev bir kompleksi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi Haberi

kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kâğıthane Belediyesi, Hamidiye Spor Kompleksi'ni Kağıthaneli vatandaşların hizmetine sundu. Kompleksin açılış törenine Dünya Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp, Milli yüzücü Emre Seven,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları da katıldı. 

ŞAMPİYONLAR KAĞITHANEDEN ÇIKACAK

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açılış töreninde yaptığı konuşmada, spora her zaman destek verdiklerini, bunu sürdüreceklerini dile getirerek, belediye olarak  hizmete sunduğu Amatör Spor Yönetmeliği ile bilgi verdi.  Başkan Kılıç  “Güreş, Karete, Judo, Jimnastik gibi spor dallarında kendini geliştiren çocuklarımıza, İstanbul, Türkiye ve uluslararası şampiyonalarında kendilerini gösterebilmeleri için maddi ve manevi destek veriyoruz. Bunlar da sporcularımızın kendilerini daha fazla spora vermelerini sağlıyor. İnşallah tesislerimiz Rıza Kayaalp gibi yeni...