03 / 05 / 2024

Kağıthane Hamidiye yüzme havuzu

Kağıthane Hamidiye yüzme havuzu

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Kağıthane'de, 8 katlı bir apartmandaki vurdumduymazlık yürekleri ağıza getirdi!

İstanbul Kağıthane'de, önlem almadan 8 katlı bir apartmanın 5. katındaki dairenin balkonunda tadilat yapmaya çalışan kişi tehlikeye davetiye çıkardı. Görüntüyü görenleri yüreği ağzına geldi...

Migros'ta 8'li havlu kağıt 53, süzme peynir 44, yoğurt 26 TL! Yüzde 60 indirim fırsatını kaçırmayın! 

Migros'ta Cumadan Cumaya kampanyası kapsamında yüzde 60'a varan indirim fırsatı başladı. Migros'ta 8'li havlu kağıt 53, süzme peynir 44, yoğurt 26 TL! İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Kağıthane'deki 5 katlı binanın duvarı yıkıldı!

İstanbul'da Kağıthane ilçesinde, sabaha karşı insanların uyuduğu sırada, 5 katlı binanın kömürlük katındaki duvar yıkıldı. Duvarın yıkılmasının ardından bina boşaltıldı.

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane'deki kaçak site yıkılıyor!

İstanbul Kağıthane'de 1990'da hafriyat dolgu alanına kaçak bir şekilde yapılan 6 blok ve 288 daireden oluşan sitenin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkımına başlandı.

Kağıthane Hamidiye yüzme havuzu Haberi

Kağıthane Hamidiye yüzme havuzu


Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.


İlçeye kazandırdığı spor tesisleri ile binlerce gencin birçok farklı spor dalıyla tanışmasını sağlayan Kağıthane Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Yahya Kemal Spor Kompleksi, spor merkezleri, spor parkları, 8 futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahaları, golf sahası ve buz pistiyle birlikte ilçe, sporun merkezi haline gelirken Kağıthane'ye yeni bir sportif vizyon kazandıracak olan Hamidiye Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında da sona yaklaşıldı.

İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, otopark, spor salonu, idari birimler, antrenör ve doktor odaları ile kafeteryanın bulunacağı spor tesisi, 7.200 m2'lik alana inşa ediliyor. Kağıthane'nin en büyük mahallesi olan Hamidiye'de pazar yerinin yanı başında...