30 / 04 / 2024

kağıthane İstova inşaatı

kağıthane İstova inşaatı

Kağıthane’de Yamaç Yapı tarafından inşa edilen İstov’ projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 24 ayda teslim edilmesi planlanan proje, toplam 600 bağımsız birimden oluşuyor.

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kaya tarafından kuruldu.

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

kağıthane İstova inşaatı Haberi

kağıthane İstova inşaatı

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane’de Yamaç Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan ‘İstova’ projesinin temel atma töreni Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, milletvekilleri, şirket yöneticileri ve çok sayıda değerli misafirin katılımıyla gerçekleşti. Tamamlandığında Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan İstova, 80 bin metrekare üzerinde hayata geçiriliyor. 


İstova; toplam 600 bağımsız birim olmak üzere 500 konut, 100 ticari ünite ve bir alışveriş merkezinin yer aldığı karma bir proje olarak inşa ediliyor. 15’er katlı 4  bloktan oluşan projede farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1’den 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri bulunuyor. 


İstova projesinin temel atma töreninde konuşan Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, ülkenin geleceğine güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarına ara vermediklerinin altını çizdi. Yamaç “İstova projemizin temellerini İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri...