02 / 05 / 2024

kağıthane metro projesi

kağıthane metro projesi

İstanbul’un en hızlı değişimine sahne olan Kağıthane’ye metro ne zaman gelecek, Kağıthane metrosunun güzergahı nereler olacak? merak konusu. İşte hepsi ve daha fazlasının cevabı….

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

12 soruda İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı!

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı nereden geçecek? Kaç istasyondan oluşuyor? Hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı...

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

kağıthane metro projesi Haberi

kağıthane metro projesi

İstanbul’un en büyük değişimine sahne olan Kağıthane hızla kabuk değiştiriyor. Bugüne kadar sanayi kimliği ile bilinen ilçe yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Eski fabrika alanlarında lüks rezidans, ofis ve otellerin yükseldiği Kağıthane’ye metronun ne zaman geleceği ise merak konusu. 


2017’de hizmete açılacak

Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey metrosu 2017 yılında hizmete açılacak. Geçtiğimiz Aralık 2013’te imzaların atıldığı metronun temellerinin ise 1 ay içinde atılması planlanıyor.


Toplam yolculuk süresi 26 dakika

18 kilometre hat uzunluğuna sahip olan  Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 15 istasyonu olacak. 850 milyon TL bedelle ihale edilen metro hattı tamamlandığında Mecidiyeköy-Mahmutbey arası yolculuk süresi 26 dakikaya inecek. 


16 istasyonu olacak

6 ilçeden geçecek olan Kağıthane metrosunun güzergahı sırasıyla; 

• Mecidiyeköy

• Çağlayan

• Kağıthane

• Nurtepe