01 / 05 / 2024

Kağıthane okul inşaatı

Kağıthane okul inşaatı

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dora Vadi Kağıthane'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Kağıthane'de inşa edilen Dora Vadi projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Dora Vadi Kağıthane'de konut  fiyatları ne kadar?

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Hafriyat İnşaat Nakliye Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Kacır ve Celil Kacır ortaklığında kuruldu.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Başka Tasarım İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Hatice Şahbaz  tarafından kuruldu.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ka Arafat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kaya tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Zemin İnşaat Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Duranoğlu tarafından kuruldu.

Kağıthane okul inşaatı Haberi

Kağıthane okul inşaatı

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Zeybek, ''İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Seyrantepe Mahallesinde, doğusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi konutlarının, güneyinde ve batısında ise gecekondu önleme bölgesinin bulunduğu 7696 Ada 16 Parsel'de bulunan arsa için; İlkokul, Ortaokul, Lise ve Camii yapılması kararı, imar planlarına işlenmiş durumdadır'' diye konuştu.

Gökan Zeybek, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Bu mahallemiz ve çevre mahallelerden de yukarıda belirttiğim parsele,yapılacak olan ilkokul, ortaokul, lise ve camii'den yararlanacak çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımız bulunmaktadır.

20.000 nüfuslu Şirintepe Mahallesinde 1.300 ilkokul, 850 ortaokul öğrencisi vardır. Bu mahallenin lisesi bulunmamaktadır, ilkokul...