03 / 05 / 2024

kağıthane riskli bölge

kağıthane riskli bölge

Gayrimenkule yatırım yapmayı bekleyen yastıkaltı hedef kitlenin, 2012 yılında Kentsel Dönüşüm Projelerine göstereceği ilgiyle sektördeki ivmeyi tetikleyerek, ekonomiye katkı sağlayacağı bekleniyor

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli! 

İstanbul'da da hissedilen depremlerden sonra tedirginlik artarken, uzman isimlerden de peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Marmara depremi tartışması büyüyor! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara'yı anlattı: Bu bölge riskli!

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Güngören'de riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündeminde!

21 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İstanbul ili Güngören ilçesinde riskli alan ilan edilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane'deki riskli 123 binadan 76'sı yıkıldı!

Kağıthane'de nisan ayında bir binanın çökmesi sonucunda açıklanan riskli 123 binadan 76'sı yıkılarak diğer yapılar için yıkım çalışmaları sürüyor.

Kağıthane'de 'riskli alan' ilanı!

Kağıthane'de bir binanın çökmesi sonucunda faciadan dönülen Yahya Kemal Mahallesi sınırları içinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

İstanbul Kağıthane'de riskli alan kararı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Yahya Kemal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

kağıthane riskli bölge Haberi

kağıthane riskli bölge

 

 

Çağlayan, Kağıthane, Zeytinburnu gibi deprem açısından riskli bölgelerde bulunan eski ve dayanıksız yapıların yıkılması, kaçak yapılaşmaya engel olunması ve yeni imar planlarının açıklanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörünü 2012de iyi bir yıl bekliyor.

B ve C Grubundaki Hedef Kitle Gayrimenkul Yatırımlarını Erteliyor

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Türkiyede her yıl 700 bini aşkın konut ihtiyacının oluşmasından kaynaklanan bu talebi doğru değerlendirebilmek için sektördeki ivmeye güç kazandıracak faktörlere dikkat edilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Bu faktörlerin başında ise yabancılara yapılan satışlarda kanuni engellerin kaldırılması ve özellikle Kentsel Dönüşüm Projelerine dikkat çeken Hakan Erilkun, şunları söyledi: 2009 yılında markalı konut üreticilerin 20 bin konut üretimini hedeflerken bu rakam 2010da 34 bine çıktı....