26 / 05 / 2024

Kağıthane Sanayi Mahallesinde satılık arsa

Kağıthane Sanayi Mahallesinde satılık arsa

Kağıthane Merkez Sanayi Mahallesi Adak sokakta yer alan arsa 18 Eylül 2013 tarihinde saat 12:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 739 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Kağıthane Belediyesi 92 metrekarelik arsayı satıyor!

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Şirintepe Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane Şirintepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane'de okul yapım çalışmaları mecliste!

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 175 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Mari Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kağıthane Sanayi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi'ne bağlı Sanayi Mahallesi'ndeki bazı parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Kağıthane Sultan Selim Hizmet Kompleksi'nde sona gelindi!

Kağıthane Sultan Selim Mahallesinde yapımına devam edilen kültür merkezi ve katlı otoparkının inşaatında sona yaklaşıldı.

Kağıthane Halk Meclisleri toplantısında dönüşüm konuşuldu!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi.

Kağıthane'de metrekare fiyatları 7 bin lira düzeyine ulaştı!

İstanbul'un en prestijli hattı olan Maslak-Levent bölgesine yakınlığıyla öne çıkan Kağıthane, fabrikadan dönüşümün adresi oldu. Bu dönüşüm özellikle bir dönemin en önemli sanayi bölgesi olan Cendere Yolu üzerinde yoğunlaşıyor.

Kağıthane Sanayi Mahallesinde satılık arsa Haberi

Kağıthane Sanayi Mahallesinde satılık arsa


Kağıthane Merkez Sanayi Mahallesi Adak sokakta yer alan arsanın muhammen bedeli 75 bin 900 lira, geçici teminat bedel ise 2 bin 277 lira olarak belirlendi. İhale 18 Eylül 2013 tarihinde saat 12:00 'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.



İlanı detaylı görüntülemek için