01 / 05 / 2024

Kağıthane Halk Meclisleri toplantısında dönüşüm konuşuldu!

Kağıthane Halk Meclisleri toplantısında dönüşüm konuşuldu!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi.




Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi. Günün ilk saatlerinde başlayan programda ilk olarak Ortabayır Mahalle esnafını bizzat dolaşarak ziyaret eden Başkan Fazlı Kılıç, vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinledi. 


Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Ulaştığımız hedefler, ulaşacaklarımızın göstergesidir.’’

Cemsu Düğün Salonunda gerçekleşen Halk Meclisi toplantısına ise vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Kağıthane Belediyesinin 12 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı video gösteriminin ardından konuşan Başkan Fazlı Kılıç; 'Göreve geldiğimiz günden bu yana, her zaman şevkle ve azimle çalıştık. Bu sunumda size gösteremediğimiz daha bir çok şeyi tek tek gerçekleştirdik. Bunları her zaman sizlerle istişare ederek yaptık. Bugün Kağıthane'nin ulaştığı hedefler, ileride ulaşacağımız hedeflerimizin de bir teminatıdır. Bunu hep birlikte başardık ve başarmaya da devam edeceğiz. Her zaman halka inerek, en dipten en yukarıya kadar tüm sorunlarla bizzat ilgilenerek sizlere hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Halk Meclislerimizde bu hizmetlerinin önemli aşamalarından biridir. '' dedi. Kağıthane'ye yapılacak olan yeni yatırımlardan da bahseden Başkan Fazlı Kılıç, ulaşım, eğitim, çevre ve sağlık alanlarında çok önemli projeler geliştirdiklerini ve bunları tek tek hayata geçireceklerini söyledi. 


Vatandaşlar en çok kentsel dönüşümle ilgili bilgi aldı

Konuşmasının ardından vatandaşları dinleyen Başkan Kılıç, kentsel dönüşümle ilgili çok fazla soru gelmesinden dolayı, vatandaşlara ayrıntılı bilgi aktardı. Kimsenin mağdur olmasını istemediklerini belirten Başkan Kılıç; 'Biz kentsel dönüşüm konusunda, sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Ancak sizlerde bir müteahhit ile görüşürken ince eleyip sık dokumalısınız. Bir ayakkabı alırken dahi en az üç dört tane mağaza geziyoruz, sonuçta bu noktada da özen göstermelisiniz. Biz kentsel dönüşüm faaliyetlerini destekliyoruz. Kafanızda oluşan soru işaretlerini de hiç çekinmeden bizlere danışabilirsiniz. '' dedi.


Toplantıya Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Avukat Faruk Gökkuş, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları ve Kağıthane Belediyesi bünyesinde bulunan müdürlüklerin, müdürleri de katıldı. 



Kağıthane Belediyesi




Geri Dön