15 / 05 / 2024

kağıthane ortabayır toplantı

kağıthane ortabayır toplantı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi.

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Kağıthane Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Kağıthane Belediye Meclisi yeni belediye başkanı AK Partili Mevlüt Öztekin'in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Kağıthane sıfır borçla baştan sona yenilendi!

Hiç borcu olmadığı halde ilçeye mega yatırımlar kazandıran Kağıthane Belediyesi’nin bu başarısını Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’ Gereksiz harcamaları kısarak yüz milyonlarca lirayı devlete kazandırdık.’’ sözleriyle açıkladı.

Kağıthane Ortabayır 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Ortabayır Mahallesi, 6282 ada, 3 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Rua Yapı'dan Hermitage Levent projesi geliyor! Yeni Proje!

Rua Yapı'nın Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde inşa edeceği Hermitage Levent projesinde satışların 1,5 - 2 yıl sonra başlaması planlanıyor..

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Kağıthane'de dönüşüm kapsamında 3 bin inşaat sürüyor!

Revize edilen planları ve ulaşım yatırımları ile Kağıthane'nin cazibesi arttı. Bölgede 3 bin inşaat sürüyor. 110 bin birim de dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilendi.

kağıthane ortabayır toplantı Haberi

kağıthane ortabayır toplantı


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi. Günün ilk saatlerinde başlayan programda ilk olarak Ortabayır Mahalle esnafını bizzat dolaşarak ziyaret eden Başkan Fazlı Kılıç, vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinledi. 


Başkan Fazlı Kılıç; ‘’Ulaştığımız hedefler, ulaşacaklarımızın göstergesidir.’’

Cemsu Düğün Salonunda gerçekleşen Halk Meclisi toplantısına ise vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Kağıthane Belediyesinin 12 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı video gösteriminin ardından konuşan Başkan Fazlı Kılıç; 'Göreve geldiğimiz günden bu yana, her zaman şevkle ve azimle çalıştık. Bu sunumda size gösteremediğimiz daha bir çok şeyi tek tek gerçekleştirdik. Bunları her zaman sizlerle istişare ederek yaptık. Bugün Kağıthane'nin ulaştığı hedefler, ileride ulaşacağımız hedeflerimizin de...