02 / 05 / 2024

kağıthane Seyrantepe mahalle kompleksi

kağıthane Seyrantepe mahalle kompleksi

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı. Projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Seyrantepe Mahallesi, 7751 ada komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Kağıthane'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez mahalle/mevki, Seyrantepe köyü, 2679 ada, 6 parselde yer alan arsayı toplam 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kağıthane'de okul yapım çalışmaları mecliste!

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan bir arsanın imar planında yer alan okulların ne zaman inşa edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kağıthane'deki faciayı yaşayanlar anlattı!

Kağıthane'de çöken binada yaşayanlar ile mahalle sakinleri yaşananları anlattı. Mahalle sakinleri, "Defalarca uyardık..." dedi...

Seyrantepe-Kağıthane cazibesini koruyor!

Gayrimenkul sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen bazı bölgelerde yatırımlar sürüyor. İstanbul'un merkezine kolay ulaşımıyla öne çıkan Seyrantepe-Kağıthane de bu bölgeler arasında yer alıyor. Bu bölgede planlama, üretim ve satış aşamasında 38 proje bulunuyor.

Kağıthane Talatpaşa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi arka arkaya yaptığı açılışlarına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların katılımıyla birlikte Talatpaşa Mahalle Konağı içinde bulunan Aile Sağlığı ve Halk Eğitim Merkezi hizmete açıldı. 

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı inşaatında sona gelindi!

Her mahalleye bir mahalle konağı hedefi ile ilçeye yeni tesisler kazandıran Kağıthane Belediyesi Gürsel Mahalle Konağı'nın inşaatında sona geldi.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Kağıthane yatırıma doymuyor!

Esnaf ve vatandaşlarla Seyrantepe 700.Yıl Parkı’nda bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bu şehir yatırama doymuyor. Kağıthane yatırıma doymuyor" dedi.

Seyrantepe Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Sultan Selim Kültür Merkezi'nin yapımını tamamlayan Kağıthane Belediyesi, Merkez Mahallesi Kültür Merkezi ve Otoparkı, Seyrantepe Mahalle Konağı, Hamidiye Kapalı Yüzme Havuzu, Gürsel Mahalle Konağı ve Nurtepe Akabe Camii inşaatlarında da sona yaklaştı.

kağıthane Seyrantepe mahalle kompleksi Haberi

kağıthane Seyrantepe mahalle kompleksi

Kağıthanelilere 11 farklı alanda hizmet verecek olan Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin temeli Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından atıldı.

Kağıthane Belediyesi, içinde 11 farklı hizmetin yer alacağı mahalle kompleksinin temelini Seyrantepe’de attı. Toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olan projenin bitiminde, aynı alanda birçok birimin bir arada yer alması planlıyor.

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ekim Ayı içerisinde 8 açılış ve 2 temel atma töreni gerçekleştireceklerini belirterek, ‘’Ülkemizdeki güç ve istikrar ortamının yansımalarını Kağıthane’de rahatlıkla gözlemliyoruz. Sadece Seyrantepe’de bile 600 yataklı mega hastane, metro istasyonları ve Türk Telekom Arena Stadyumu gibi devasa yatırımları buna örnek vermek mümkün. Tüm İstanbul, tüm ülke yeniliğe kapı açtı. Yeni Türkiye’nin yakalamış olduğu bu yatırım atağı inanıyorum ki desteklerinizle kesintisiz devam edecektir’’ dedi.

Temel atma töreninde...